suņu vilna
esmu sagatavojies aukstajam laikam,sapirkos siltas zeķes. Vai tagad man visi rajona suņi pakaļ neskries? Galvenais,lai zaļie suņi neskrien,itkā esam vienas ādas krāsas,bet tomēr
esmu sagatavojies aukstajam laikam,sapirkos siltas zeķes. Vai tagad man visi rajona suņi pakaļ neskries? Galvenais,lai zaļie suņi neskrien,itkā esam vienas ādas krāsas,bet tomēr
Komentāri (7)
Uztraukumam būtu gan viens iemesls.Ja vilna būtu ņemta no kuņas tādās dienās,kad šai tecēšana (meklēšanās).Tad no suņiem neglābsies...
Jāuzmanās, lai kāds bobis neiezīmē kā teritoriju. Neguli zeķēs,-no rīta var sāpēt pakaļa.
Baidies, ka savējie rēgosies? Zaļie sunīši? Galvenais, pats neiezīmē tās savas zeķes. Nejauši jau var gadīties.
neesmu no suņu dzimtas,man neko nav pieņemts iezīmēt. bet tik siltas zeķes man nav bijušas,iesaku!
Aizej sestdien uz tirgu pie kartupeļu pārdevējas Brigitas,viņa sniegs konsultāciju,jo pati vērpj suņu vilnu un ada zeķes.Pie reizes varēsi iegādāties arī kvalitatīvus kartupeļus,ķiplokus ,sīpolus,u,c.lauksaimniecības produkciju.
Paldies liels par informāciju!