tur bija tādas cenas, ka es jau uzreiz pateicu ka ilgi neizvilks. Ventspilī lielākā daļā ir pieticīgi situēti un zītaru krogam gāja ar līkumu
+5
-34
Eeeeeeeeee22.12.2019, 18:41:58
Diemžēl ir kā ir un labu servisu, mājīgu atmosfēru un kvalitatīvu ēdienu ir grūti te piedāvāt, jo vairums nepatērē to. :)
+11
0
Persona22.12.2019, 22:57:03
Sen jau vairs nav. Viesu nams palika Ābelei. Olimpiskā centra viesnīcā un ledus hallē tagad cits saimnieks un cita firma
+6
-4
Soross23.12.2019, 01:14:27
Vienīgo reizi, kad biju Zītaros, tur bija labs ēdiens, bet drausmīga fona mūzika. Sliktāk par Latvijas Radio 2.
+14
-1
Montieris23.12.2019, 13:20:51
vienīgā reize kad biju zītaros, pasūtīju steiku un dāma kko ar jūras veltēm. Jūras veltes manā acu priekšā izņēma no paciņas (maksimā tādas tirgo) saldētavā(atradās principā blakus edamzālei?). Paņēmu užavas alu - atnesa skābu un duļķainu, kad prasīju vai tā jābūt atbildēja ka tādam jābūt, bet vismaz atnesa citādāku, krch nekas labs zītaros nebija
+15
-37
PiedzeriesAlnis23.12.2019, 14:14:15
Apdirsās zītari...domāju nu tik būs...ienāks ventspilī, pārdos sautētu pīles kāju pa 30 eiro un bizness ies no rokas...ņihuja
0
-9
Janis 202023.12.2019, 14:51:13
SLIMI ir par to priecāties
+5
-36
otrakeda .23.12.2019, 18:11:28
Lūk tas jau ir tas sāpju griezes moments- pakalpojuma sniedzēji drāž savus tautiešus!
+8
-35
otrakeda .23.12.2019, 18:16:22
Ja tu,nāpsli,Pāvilostā piedāvā žāvētu buti pa12 eiro/kg tad nogrimsti,sūdubrāli,ar visām savām caurspīdīgām butēm!
+5
-1
Sandra Harmonija25.12.2019, 16:19:23
skrodeļkrogā arī dārgi, bet cilvēki ļoti daudz, ka iepriekš jārezervē . zītari it kā labā vietā pie tirgus, cilvēki daudz apgrozās. Bet tā jau saka,ka daudz no svara ,kas taisa ēst. Vācijā pie jūras bijām kafejnīcā. Kafejnīca no malas tāda lēta, bet ēdiens bija tikkk garšīgs.
+4
-12
tery25.12.2019, 16:38:46
Ventspilī nevienā krogā ēdiena cena neatbilst kvalitātei. Diemžēl.
+3
-10
skābais 25.12.2019, 16:40:30
Pilnīgi piekrītu
+31
-11
Katja25.12.2019, 20:18:25
Nelīmējas kopā - daži pukst un sten, ka pilsētā nav kur paēst, nav pietiekama dažādība, bet tagad, kad aiztaisa vienu ēstuvi - sit plaukstas aiz prieka.
+8
0
vecakais2225.12.2019, 20:46:43
Zjadnostj fraiera gubit -ja paaraak daudz grib maz dabon
+10
-25
Jeska26.12.2019, 07:39:14
Ja man ar ģimeni vajag aiziet uz kādu krogu vai kafejnicu tad jašķiras no 40-50 eiro vismaz. Karbonāde ar frī 6-7 eiro, salātus 100 gr. - 2 eiro, alus 0,5 l - 3 eiro, bet sulu glāze no pakā - 1,50. Veikalā litrs sulu maksā 1 eiro!
Tad labāk es ēdušu mājas, un man tie 50 eiro pietiks uz nedēļu.
+5
-31
Karlis Von Nolendorfs26.12.2019, 12:45:52
Runājot par Zītariem, ja viss būtu labi, viņš vēl tagad darbotos, bet tā nav, tātad kaut kas nebija kārtībā. Klienti paši nosaka vai vieta ir laba vai nav. Ja Zītari ir ciet, tātad klienti ir izteikušies. Tam pierādījums ir tas pats "Skroderkrogs". Galdiņš ir jārezervē iepriekš un paldies, ka tā, jo tai iestādei nav jābūt priekš visiem, bet priekš tiem, kas vēlas baudīt labu ēdienu perfektā atmosfērā. Jā viņš nav lēts, bet tai iestādē jūs tomēr jūtaties kaut kā īpaši. Ēdiens ir garšīgs un apkalpošana perfekta. Tā ir iestāde, kur nevajag iet katru dienu. Ja protat gatavot, gatavot vajag pašiem un ēst vajag mājās ! Uz krogu vajag iet tais reizēs, kad jums ir svētki un vēlaties, lai ēdienu gatavo jums citi! Mūsu tauta jau sen jauc šīs divas lietas. Pamēģiniet uztaisīt kvalitatīvu ēdienu ģimenei pa zemu cenu, nekas jums neizdosies.
+12
-6
Aigars G.26.12.2019, 12:57:59
Ko tu muldi ?! Nekas pasaulē nav perfekts! Redzams ,ka nekad neesi bijis ēstuvju virtuvēs ibio!
+6
-20
Jeska26.12.2019, 13:44:44
Ziniet, šodien visiem tiem krogiem galvenais ir peļņa! Galvenais ir sapirkt kaut ko lētāko un pārdod ēdienus klientam ka var dārgāk. Lai nopelnīt vairāk. Garšīgi / negaršīgi tas jau ir otrais jautājums.
+1
0
Soft18.02.2020, 09:57:56
Protams, ka peļņa ir galvenais. Tā tas ir jebkurā uzņēmējdarbībā. Ne jau labdarības dēļ kāds atver krogu.
+18
-3
Arnis Junge26.12.2019, 14:08:57
Vislabāk, ja taisa ēst mājās - zin no kā ir pirkta gaļa, tupenis un sīpoli. Ja ej ēst ārpus mājas, tad jārēķinās, ka ēdienu izejvielu ceļi ir neizdibināmi.
+5
-1
skābais 26.12.2019, 14:15:20
Pilnīgi piekrītu!
+8
0
Jauks cilvēks17.02.2020, 16:00:48
Žēl, ka ēdināšanas iestādēm Ventspilī ir grūti izdzīvot, bet tas jau ne vienmēr nozīmē sliktu kvalitāti. Ir daudzi faktori, kas to ietekmē, piemēram, nenormāli augtā telpu īres maksa. Nekustamiem īpašumiem ir daudz telpu, kuras stāv tukšas, jo cilvēki baidās uzsākt jaunu biznesu, un tie kas uzņemas, ir spiesti uzlikt ēdienam tādu cenu, lai spētu nomaksāt īri, algas darbiniekiem, komunālos maksājumus un citus rēķinus. Tapēc nevajag tik gudri runāt, kas no tā neko nesaprot. Vai kāds ir aizdomājies, kapēc mums ir tik daudz tukšu telpu Ventspilī? Un gods, un cieņa tiem, kas vēl riskē un cenšas veidot ko jaunu!
+12
0
Puaro17.02.2020, 16:30:39
Principā Ventspilī ir ļoti daudz tukšu ēku,tai skaitā telpas uzņemējdarbībai,taču ventspilnieki ir īpaša suga,tā vietā,lai telpas kāds izmantotu un neietu postā uzliek neadekvātas cenas īrei,kur uzņemējs ir spiests cenas celt,dēļ kā bizness neiet ne no vietas.Par Zītariem tirgus laukumā-dzirdēju,ka īre tikusi paaugstināta ik pa laikam vairakkārt,nu loģiski ,iznākums redzams.Pirms gadiem netālu no ārējā akvaparka stāvlaukuma bija liela koka ēka,tā stāvēja tukša,uz vasaru bija plānots tur Lido ienākt'izmēģināt laimi''protams,īpašnieks berzēja rokas,nu tik varēs piķi grābt,ja nemaldos 2 000 latus gribēja mēnesī,protams,Lido pasūtija 2 mājas tālāk.Nākošā gada pavasarī,to grauztu sazāģēja un ar traktoru aizveda kādam malkā!Tā ir ar šiem nagu maucējiem! :D
+7
-1
Tas pats18.02.2020, 00:45:09
Nosaukums jau ir nomainīts uz citu. Bet saimnieks tas pats un vis notiekas. Nomainīts tikai kažoks. Bet iekšas tās pašas. Pa cenām nemāku neko teikt,varbūt ka ir kas mainījies. Saimnieks pats nav slikts cilvēks. Tikai nevajag uzticēt vadīt biznesu mantkārīgiem cilvēkiem. Viens tāds jau noveda visu līdz bankrotam. Cerams ka tā būs laba mācība. Vēlu veiksmi Andrim. Un iegaumēt dzīvē vienu. Ne uz augsto cenu rēķina bet gan uz lielāku apgrozījuma var nopelnīt ātrāk un vairāk.
+1
0
Ingus Melderis18.02.2020, 20:15:35
Ziniet, jā daudz vietu nav kur zolīdi aiziet paēst, bet priekš mazas pilsētas kā Ventspils ir ok. Lielākā problēma, manuprāt ir tā ka piemēram nav kur zolīdi aiziet paēst tieši brokastis, jo visas zolīdās ēstuves neatveras ātrāk par pusdienslaiku, vienīgi windau 11 laikam bij vaļā... A tā ja man atbrauc ciemiņi vai ja es pats atgriezies no garajiem darba mēnešiem, gribu aiziet pabrokastor pa zolīdo,(moderni brunch), nav kur, vienīgā iespēja autene un hesīts.
0
0
Persona18.02.2020, 23:41:10
Jo nav pieprasījums pēc brančiem. Neaizmirstiet, ka ēdinātājiem tās visas ir izmaksas, ja galdi tiek saklāti,bet ēdāju ir maz...
Komentāri (28)
tur bija tādas cenas, ka es jau uzreiz pateicu ka ilgi neizvilks.
Ventspilī lielākā daļā ir pieticīgi situēti un zītaru krogam gāja ar līkumu
Diemžēl ir kā ir un labu servisu, mājīgu atmosfēru un kvalitatīvu ēdienu ir grūti te piedāvāt, jo vairums nepatērē to. :)
Sen jau vairs nav. Viesu nams palika Ābelei.
Olimpiskā centra viesnīcā un ledus hallē tagad cits saimnieks un cita firma
Vienīgo reizi, kad biju Zītaros, tur bija labs ēdiens, bet drausmīga fona mūzika. Sliktāk par Latvijas Radio 2.
vienīgā reize kad biju zītaros, pasūtīju steiku un dāma kko ar jūras veltēm. Jūras veltes manā acu priekšā izņēma no paciņas (maksimā tādas tirgo) saldētavā(atradās principā blakus edamzālei?). Paņēmu užavas alu - atnesa skābu un duļķainu, kad prasīju vai tā jābūt atbildēja ka tādam jābūt, bet vismaz atnesa citādāku,
krch nekas labs zītaros nebija
Apdirsās zītari...domāju nu tik būs...ienāks ventspilī, pārdos sautētu pīles kāju pa 30 eiro un bizness ies no rokas...ņihuja
SLIMI ir par to priecāties
Lūk
tas jau ir tas sāpju griezes moments-
pakalpojuma sniedzēji
drāž savus tautiešus!
Ja tu,nāpsli,Pāvilostā
piedāvā žāvētu buti
pa12 eiro/kg
tad nogrimsti,sūdubrāli,ar visām
savām caurspīdīgām butēm!
skrodeļkrogā arī dārgi, bet cilvēki ļoti daudz, ka iepriekš jārezervē .
zītari it kā labā vietā pie tirgus, cilvēki daudz apgrozās. Bet tā jau saka,ka daudz no svara ,kas taisa ēst. Vācijā pie jūras bijām kafejnīcā. Kafejnīca no malas tāda lēta, bet ēdiens bija tikkk garšīgs.
Ventspilī nevienā krogā ēdiena cena neatbilst kvalitātei. Diemžēl.
Pilnīgi piekrītu
Nelīmējas kopā - daži pukst un sten, ka pilsētā nav kur paēst, nav pietiekama dažādība, bet tagad, kad aiztaisa vienu ēstuvi - sit plaukstas aiz prieka.
Zjadnostj fraiera gubit -ja paaraak daudz grib maz dabon
Ja man ar ģimeni vajag aiziet uz kādu krogu vai kafejnicu tad jašķiras no 40-50 eiro vismaz. Karbonāde ar frī 6-7 eiro, salātus 100 gr. - 2 eiro, alus 0,5 l - 3 eiro, bet sulu glāze no pakā - 1,50. Veikalā litrs sulu maksā 1 eiro!
Tad labāk es ēdušu mājas, un man tie 50 eiro pietiks uz nedēļu.
Runājot par Zītariem, ja viss būtu labi, viņš vēl tagad darbotos, bet tā nav, tātad kaut kas nebija kārtībā. Klienti paši nosaka vai vieta ir laba vai nav. Ja Zītari ir ciet, tātad klienti ir izteikušies. Tam pierādījums ir tas pats "Skroderkrogs". Galdiņš ir jārezervē iepriekš un paldies, ka tā, jo tai iestādei nav jābūt priekš visiem, bet priekš tiem, kas vēlas baudīt labu ēdienu perfektā atmosfērā. Jā viņš nav lēts, bet tai iestādē jūs tomēr jūtaties kaut kā īpaši. Ēdiens ir garšīgs un apkalpošana perfekta. Tā ir iestāde, kur nevajag iet katru dienu. Ja protat gatavot, gatavot vajag pašiem un ēst vajag mājās ! Uz krogu vajag iet tais reizēs, kad jums ir svētki un vēlaties, lai ēdienu gatavo jums citi! Mūsu tauta jau sen jauc šīs divas lietas. Pamēģiniet uztaisīt kvalitatīvu ēdienu ģimenei pa zemu cenu, nekas jums neizdosies.
Ko tu muldi ?! Nekas pasaulē nav perfekts! Redzams ,ka nekad neesi bijis ēstuvju virtuvēs ibio!
Ziniet, šodien visiem tiem krogiem galvenais ir peļņa! Galvenais ir sapirkt kaut ko lētāko un pārdod ēdienus klientam ka var dārgāk. Lai nopelnīt vairāk. Garšīgi / negaršīgi tas jau ir otrais jautājums.
Protams, ka peļņa ir galvenais. Tā tas ir jebkurā uzņēmējdarbībā. Ne jau labdarības dēļ kāds atver krogu.
Vislabāk, ja taisa ēst mājās - zin no kā ir pirkta gaļa, tupenis un sīpoli. Ja ej ēst ārpus mājas, tad jārēķinās, ka ēdienu izejvielu ceļi ir neizdibināmi.
Pilnīgi piekrītu!
Žēl, ka ēdināšanas iestādēm Ventspilī ir grūti izdzīvot, bet tas jau ne vienmēr nozīmē sliktu kvalitāti. Ir daudzi faktori, kas to ietekmē, piemēram, nenormāli augtā telpu īres maksa. Nekustamiem īpašumiem ir daudz telpu, kuras stāv tukšas, jo cilvēki baidās uzsākt jaunu biznesu, un tie kas uzņemas, ir spiesti uzlikt ēdienam tādu cenu, lai spētu nomaksāt īri, algas darbiniekiem, komunālos maksājumus un citus rēķinus. Tapēc nevajag tik gudri runāt, kas no tā neko nesaprot. Vai kāds ir aizdomājies, kapēc mums ir tik daudz tukšu telpu Ventspilī?
Un gods, un cieņa tiem, kas vēl riskē un cenšas veidot ko jaunu!
Principā Ventspilī ir ļoti daudz tukšu ēku,tai skaitā telpas uzņemējdarbībai,taču ventspilnieki ir īpaša suga,tā vietā,lai telpas kāds izmantotu un neietu postā uzliek neadekvātas cenas īrei,kur uzņemējs ir spiests cenas celt,dēļ kā bizness neiet ne no vietas.Par Zītariem tirgus laukumā-dzirdēju,ka īre tikusi paaugstināta ik pa laikam vairakkārt,nu loģiski ,iznākums redzams.Pirms gadiem netālu no ārējā akvaparka stāvlaukuma bija liela koka ēka,tā stāvēja tukša,uz vasaru bija plānots tur Lido ienākt'izmēģināt laimi''protams,īpašnieks berzēja rokas,nu tik varēs piķi grābt,ja nemaldos 2 000 latus gribēja mēnesī,protams,Lido pasūtija 2 mājas tālāk.Nākošā gada pavasarī,to grauztu sazāģēja un ar traktoru aizveda kādam malkā!Tā ir ar šiem nagu maucējiem! :D
Nosaukums jau ir nomainīts uz citu. Bet saimnieks tas pats un vis notiekas. Nomainīts tikai kažoks. Bet iekšas tās pašas. Pa cenām nemāku neko teikt,varbūt ka ir kas mainījies. Saimnieks pats nav slikts cilvēks. Tikai nevajag uzticēt vadīt biznesu mantkārīgiem cilvēkiem. Viens tāds jau noveda visu līdz bankrotam. Cerams ka tā būs laba mācība. Vēlu veiksmi Andrim. Un iegaumēt dzīvē vienu. Ne uz augsto cenu rēķina bet gan uz lielāku apgrozījuma var nopelnīt ātrāk un vairāk.
Ziniet, jā daudz vietu nav kur zolīdi aiziet paēst, bet priekš mazas pilsētas kā Ventspils ir ok. Lielākā problēma, manuprāt ir tā ka piemēram nav kur zolīdi aiziet paēst tieši brokastis, jo visas zolīdās ēstuves neatveras ātrāk par pusdienslaiku, vienīgi windau 11 laikam bij vaļā... A tā ja man atbrauc ciemiņi vai ja es pats atgriezies no garajiem darba mēnešiem, gribu aiziet pabrokastor pa zolīdo,(moderni brunch), nav kur, vienīgā iespēja autene un hesīts.
Jo nav pieprasījums pēc brančiem. Neaizmirstiet, ka ēdinātājiem tās visas ir izmaksas, ja galdi tiek saklāti,bet ēdāju ir maz...