Prostitūtas Ventspilī
Saules iela izkarojusi bezmazvai žetonu ''Vislustīgākā iela'', tikai un vienīgi pateicoties vieglas uzvedības meitenēm, kuras tur mīl 'pastāvēt uz ielas'. Manuprāt, būtu stingrāk jāizskata šī problēma un jānovērš mazgadīgo biznesiņš. Man gribētos Ventspili redzēt tīru un skaistu, nevis uz ielām vērot mazgadīgas prostitūtas.
Komentāri (67)
Frozenmann...uz sludinājumu sadaļu!
Jeden das seine.
*jedem
tēmas autoram;
viņas tur stāv ja nu vienīgi iesiet salasījies pēdējās rudens sēnītes un saēdies mežā. varbūt viņas ir Jūsu iztēles auglis? vai varbūt Jūs gribiet,lai viņas Tur stāvētu?
Huligāns II atkal strādā uz ielām? Meitiņ mājās ar kādu naudiņu atnes, es edgaram ozoliņam nestāstīšu ka pie MSES strādā pilniem vaigiem hahahaha dope life wish u luck bitch! Varbūt ja tur nestāvētu tur nebūtu ieleņu problēma?
Kas ir, tavu darbu apdraud, vai vienkārši aizstāvi kolēģes Martiņ?
Es negribu, lai viņas tur stāv. Kas par muļķībām, ka iztēles augs? Vai es te vispār laiku tērētu, ja tā nebūtu, kā es saku.
Kalnkamberi izlaida no būra?
šais mainīgajos laika apstākļos, seksam ir īpaša nozīme jāveltī, lai nav vēsi gulēt un lai ir skaisti sapņi.
Eskorts, prostitūcija... Šitā vēl aizrunāsies līdz tam, ka Ventspilī praidu vajag.
aizvakar pati redzēju pa sava limuzīna logu, kā Ventspilī naktstauriņi dejo.
Huligāns II atkal strādā uz ielām? Meitiņ mājās ar kādu naudiņu atnes, es edgaram ozoliņam nestāstīšu ka pie MSES strādā pilniem vaigiem hahahaha dope life wish u luck bitch!