8 marts
Sveicu visas meitenes,sievietes Svētkos!Arī protams Ventas Balss redaktores un žurnālistes! ( Nav smailiku,varētu puķi ielikt pie sveiciena)
Sveicu visas meitenes,sievietes Svētkos!Arī protams Ventas Balss redaktores un žurnālistes! ( Nav smailiku,varētu puķi ielikt pie sveiciena)
Komentāri (12)
Varēji pats aiziet un pateikt, izdarīt. Nevienam Tu šeit neinteresē.
Ne pa tēmu.
Jūs noteikti visiem esat interesants :DDDD Nekādas zināšanas pie reizes gļēvulis arī ;)
Piekrītu pitakam,bet Miksam iesaku nobučot Klāras Cetkinas un Rozas Luksemburgas kapu plāksnes.
Kārtējie draudi no gļevuļa.Es varu Jūs uz ringu uzaicināt.Viusu Jūsu f- U - n cl-Ubiņu no P-U-ltenes.Man nav bailes stāties baram pretī.Jums pat vienam kājas trīc.
Kāpēc tas būtu jādara un kāds tam iemesls? Tas ka Jums zināšanu trūkums un līdz ar to naids uz visiem kuri ir pārāki par Jums?
Neesiet nu tādi īgņas.
8.martu var dēvēt par sieviešu uzvaras dienu)))
Jo mērķi, kamdēļ to Roza ar Klāru iedibināja, ir sasniegti.
Sieviete ir vienlīdzīga.
Tagad atliek tikai dāvināt un saņemt puķes.
Es domāju ka viņām ir katra diena svētku. Nav jābūt noteiktam datumam . :)
Manāt kā artkal troļļu divīzija pamodās? :DDDD Piesit basi :)
Kādas jums,Mikks,meitenes un sievietes,ja viena roka kājstarpē,otra pie klaviertūras.(?)
Jūsu '' gudrībai,izcilam intelektam un kultūrai ,robežu nav noteikti" guņčtant. Jums tika piedāvāts.Varat turpināt,taču ka jau minēju agrāk nekas nav mūžīgs un katram būs finišs.Arī Jums.Tad arī palūkošos ko teiksiet mana priekšā. ;)