Mans bērns vakar pazaudēja Samsung telefonu. Ja kāds godīgais atradējs gribētu atdot ,lūdzu rakstiet [email protected]. Telefonam stikls ir ieplaisājis.
+1
0
tā viš i20.07.2017, 14:48:25
Jana 333,ņemot vērā tēmas nosaukumu,Jūsu bērns pazaudēja atrasto telefonu? Ja nē,tad nejauciet prātu tēmas autoram.
0
-1
Jana 33320.07.2017, 15:13:30
Sūdzies, un dzēs ārā. Tāpat neatdos neviens. Un kādu tēmu Es jaucu? Cik saprotu tas telefons atradās... Varbūt arī mana bērna telefonu kāds ir atradis.
0
-1
Jana 33320.07.2017, 15:16:23
Un atrada godīgs cilvēks.
0
-1
Jana 33320.07.2017, 15:17:09
Tāds kā šīs tēmas autors.
+1
0
tā viš i20.07.2017, 15:32:29
Ja atradās ,tad atvainojos.Tomēr uzskatu,ka jaunām problēmām vajadzīga jauna tēma.Lai Jums veicas.Ar cieņu-tā viš i
Pievieno komentāru:
Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties:
Komentāri (14)
Tad jau sūdīgs ja reiz nav lombardā nodots!
A varbūt sūdains.
Varbūt tomēr atradējs godīgs? Pārmaiņas pēc, cita starpā.
Vispār gribētos paskatīties uz godīgu cilvēku.Grūti iedomāties,kāds viņš izskatās un kā komunicē.
tie ir botāniķi.
Labdien!
Vai ir zināms modelītis telefonam? Vai krāsa?
modelis GALAXY S4,balts
Tas būs īstais.
Uzrakstat uz e-pastu [email protected] sarunāsim visu.
Mans bērns vakar pazaudēja Samsung telefonu. Ja kāds godīgais atradējs gribētu atdot ,lūdzu rakstiet [email protected]. Telefonam stikls ir ieplaisājis.
Jana 333,ņemot vērā tēmas nosaukumu,Jūsu bērns pazaudēja atrasto telefonu? Ja nē,tad nejauciet prātu tēmas autoram.
Sūdzies, un dzēs ārā. Tāpat neatdos neviens. Un kādu tēmu Es jaucu? Cik saprotu tas telefons atradās... Varbūt arī mana bērna telefonu kāds ir atradis.
Un atrada godīgs cilvēks.
Tāds kā šīs tēmas autors.
Ja atradās ,tad atvainojos.Tomēr uzskatu,ka jaunām problēmām vajadzīga jauna tēma.Lai Jums veicas.Ar cieņu-tā viš i