Arī var būt. Tādas ir forumu diskusiju īpatnības..
0
0
Novadnieks29.10.2016, 15:32:02
Tev,šašlik,jau arī patīk tā mazliet pakasīties.nu kaut vai tajā tēmā par kalibrēšanu.Kurzemniekam taisnība,ir gan te tādas īpatnības,bet tev jau viss ar piemiegtu aci,tātad -prikols.
0
0
šašliks29.10.2016, 15:39:28
;)
0
0
tā viš i29.10.2016, 17:58:05
Novadnieks,oder waren Sie ein Schwein in Deutschland?
0
0
Novadnieks29.10.2016, 18:59:43
Bija cūkgaļa,bet cūka nebija.Pārsvarā gan ēdu tur grilētās vistas,jo tās tur ir super.Ja vēlies,varu atbildēt vāciski.
0
0
Anita29.10.2016, 19:09:19
Apsarga kungs, laikam jau tu nenomierināsies , lai tu varētu mierīgi gulēt , es piedodu tev tavus izlēcienus , arī to par mēsliem, un tagad atrod sev kādu citu ,ko apcelt .Sarunāts?
0
0
tā viš i29.10.2016, 19:39:29
Anita! Es nezinu,kā lai forumā nosūtītu Tev ziedus? Ventasbalss forums ir novecojis:))
Komentāri (57)
Arī var būt.
Tādas ir forumu diskusiju īpatnības..
Tev,šašlik,jau arī patīk tā mazliet pakasīties.nu kaut vai tajā tēmā par kalibrēšanu.Kurzemniekam taisnība,ir gan te tādas īpatnības,bet tev jau viss ar piemiegtu aci,tātad -prikols.
;)
Novadnieks,oder waren Sie ein Schwein in Deutschland?
Bija cūkgaļa,bet cūka nebija.Pārsvarā gan ēdu tur grilētās vistas,jo tās tur ir super.Ja vēlies,varu atbildēt vāciski.
Apsarga kungs, laikam jau tu nenomierināsies , lai tu varētu mierīgi gulēt , es piedodu tev tavus izlēcienus , arī to par mēsliem, un tagad atrod sev kādu citu ,ko apcelt .Sarunāts?
Anita! Es nezinu,kā lai forumā nosūtītu Tev ziedus? Ventasbalss forums ir novecojis:))
Gribu dejot, gribu līksmot, gribu mauckoties. Līdzīgi domājošās aicinu atsaukties. :-)
mauckoties?tas būtu kā?
Kurzemnieks;)kas ar Anitu?
Ai šīberīts bišķīt aizvērās, nepievērsiet man uzmanību! :-)
Vai nu feikots konts 'Anita'
vai arī Anita kādu graķīti noprovējuse :)
Mīļo Kurzemniek, graķīts graķīts un vēl džointiņš pa virsu! :-)
Oho, kas tad te atklājas. Narkomānisms publiskā telpā.
Šašļikiņ, nu man vien māz cūciņ lūdz... ;-)
Laimonis:)
Aņuta mmmmmmm :-)))
kautkads sviests seit
Tju pati uzsāki šo tematu! :-)