Jā,protams.Tā ir Anita,viņa māk visu! Vienīgi,nav iformācijas,kāda ir viņas prakse pie vientuļām sievietēm.. .
+3
-2
Anita27.10.2016, 17:21:31
Tu , Apsarg, laikam centies mani nokaitināt , nepūlies , necenties, jūtams ,ka esi VictorDef kloniņš , tam gan liegta dalība forumā , bet var jau citā veidolā un var divos , kā ,piemēram , Kurzemnieks un Apsargs , tikai ,kas esat kompānija vai SIA , vai IU, kas darbojas kremļa paspārnē un lien visās tēmās ,kur tik var .Tu vai jūs kļūstat smieklīgi .Nav apnicis visu dienu sēdēt forumā un "liet ūdeni ", bet ja jau darbs par samaksu ,tad neko ,strādā vien , varbūt vēl prēmiju nopelnīsi.
+2
-2
fugenhammer27.10.2016, 17:26:06
Anita - beidz riet :D
+2
-2
Anita27.10.2016, 17:37:17
Ja šakāļi var žvankstēt,tad kāpēc man nepariet?
0
-1
keiss27.10.2016, 18:14:12
es doma ventspili kas dzīvo zin paši labus meistarus.
+1
0
Laura 27.10.2016, 22:25:42
Beidziet mazgat savas šmotkas šeit.Neredzu ka butu prasijusi pa kadu suņu riešanu.ja nezin nevien servisu tad ari nerakstiet.
Nav viedokla, tomer nekriti izmisuma, senak veci pie garazam ar visu tika gala, izkemme garazas gan jau vel kads dadrs ir palicis
+1
-1
Latvija pāri visām!27.10.2016, 23:13:29
Lai foruma dalībnieks ar segvārdu 'Anita' pierāda, ka nav trollis dubultaģents, kas strādā vienlaikus KF, ASV, Vjetnamas un Zimbabves specdienestu interesēs kā arī Pasaules Bankas labā ar mērķi gāzt Lietuvas Republikas likumīgo valdību un nomainīt to ar vietējo vjetnamiešu viesstrādnieku kopienas Nacionālo Padomi! :):):)
0
0
Latvija pāri visām!27.10.2016, 23:16:01
Eolta?
0
-2
Anita28.10.2016, 05:53:13
Kurzemniek , tev caureja ,jau beigusies? Ko tu tēmā par servisu bāzies iekšā ar saviem centieniem apvainot otru, parasti jau, kad tev un tev līdzīgiem vairs nav ko teikt , viņi sāk uzbrukt , jo labākā aizsardzība ir uzbrukums .Ja esi pamanījis ,es tevi un otru tevi-Apsargu neesmu centusies nolamāt vai aizskart, ja tev nav vairs ko teikt savas laimes zemes aizstāvības sakarā ,tad nesaki neko .Saka jau ,ka s.du nevajag aiztikt ,tas sāk smirdēt, diemžēl ir tā sanācis.Biju domājusi ,ka tu esi tik tiešām pieaudzis vīrietis, ar dzīves pieredzi , bet izrādās -nenobriedis puišelis,kam kremlis izskalojis smadzenes un atļāvis piepelnīties kā trollim.
0
0
Nif nifs28.10.2016, 09:56:50
Jautājums varbūt nevietā, bet arī nevienas sakarīgas atbildes nav :)
0
-2
Anita28.10.2016, 10:00:38
Kāpēc vajag kaut ko remontēt?Vai tad nevar nopirkt jaunu?Tā būs lētāk.
0
0
Dominiks28.10.2016, 10:05:58
Eoltas serviss
0
0
Latvija pāri visām!28.10.2016, 11:12:01
Anita, par troļļiem - tā izrādījās tevis izvēlētā ievirze diskusijai, kad naida argumenti aptrūkās...
Bet, kā nu sāki spirināties, kad pašu pavilka uz zobu par troļļiem:)
Tā kā, apsedz kājiņas ar pledu, uzsildi tēju un skaties Panorāmu. Tev tur pateiks priekšā kā jādomā..
+1
-1
Anita28.10.2016, 12:20:09
Bezjēdzīga diskusija ar jums , un nevajag mani mācīt , ko un kad skatīties , es atšķirībā no jums Krievijas fani , skatos gan Latvijas ,gan Krievijas TV un secinājumus izdaru pati un pati ar savu galvu arī domāju.
+2
0
Pelēkais akmens28.10.2016, 11:50:34
Tēma tomēr bija: "Vai varetu ieteikt kadu kas taisa masinas motorus??" Diskusijas aizgāja galīgi šķībi un pastulbi.
+2
-2
Anita28.10.2016, 12:22:56
Pareizi ,tēma cita ,bet vienam dikti gribas piekasīties man un tāpēc savus komentārus ieraksta ,drošības pēc visās , lai tikai es nepalaižu garām viņa gudrās pamācības.
0
-1
Latvija pāri visām!28.10.2016, 12:50:42
Anita, re, kā esi uzvilkusies, ka nevari rimties pat tēmā par servisu:)
Nu ja, nelabvēlīgajiem dzīve ir grūtāka un veselīga kritika nepanesama..
0
0
Anita28.10.2016, 19:20:13
Nu tad vajadzēja savam domubiedram Apsargam pateikt ,lai šajā tēmā kā pirmais komentētājs neaiztiek mani .Kurš tad te nevar rimties???Atvaino ,bet jūsu abu tekstos nesaskatu veselīgu kritiku ,vienīgu ķengāšanu un apvainojumus.
0
0
tā viš i28.10.2016, 13:11:46
Anita, marš uz "vīrusa karantīnas lādīti"!
Pievieno komentāru:
Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties:
Komentāri (21)
Jā,protams.Tā ir Anita,viņa māk visu! Vienīgi,nav iformācijas,kāda ir viņas prakse pie vientuļām sievietēm.. .
Tu , Apsarg, laikam centies mani nokaitināt , nepūlies , necenties, jūtams ,ka esi VictorDef kloniņš , tam gan liegta dalība forumā , bet var jau citā veidolā un var divos , kā ,piemēram , Kurzemnieks un Apsargs , tikai ,kas esat kompānija vai SIA , vai IU, kas darbojas kremļa paspārnē un lien visās tēmās ,kur tik var .Tu vai jūs kļūstat smieklīgi .Nav apnicis visu dienu sēdēt forumā un "liet ūdeni ", bet ja jau darbs par samaksu ,tad neko ,strādā vien , varbūt vēl prēmiju nopelnīsi.
Anita - beidz riet :D
Ja šakāļi var žvankstēt,tad kāpēc man nepariet?
es doma ventspili kas dzīvo zin paši labus meistarus.
Beidziet mazgat savas šmotkas šeit.Neredzu ka butu prasijusi pa kadu suņu riešanu.ja nezin nevien servisu tad ari nerakstiet.
Лаура, форумос немекле мейстару-лиец слудинаюму :)
Nav viedokla, tomer nekriti izmisuma, senak veci pie garazam ar visu tika gala, izkemme garazas gan jau vel kads dadrs ir palicis
Lai foruma dalībnieks ar segvārdu 'Anita' pierāda,
ka nav trollis dubultaģents,
kas strādā vienlaikus KF, ASV, Vjetnamas un Zimbabves specdienestu interesēs
kā arī Pasaules Bankas labā
ar mērķi gāzt Lietuvas Republikas likumīgo valdību un nomainīt to ar vietējo vjetnamiešu viesstrādnieku kopienas Nacionālo Padomi!
:):):)
Eolta?
Kurzemniek , tev caureja ,jau beigusies? Ko tu tēmā par servisu bāzies iekšā ar saviem centieniem apvainot otru, parasti jau, kad tev un tev līdzīgiem vairs nav ko teikt , viņi sāk uzbrukt , jo labākā aizsardzība ir uzbrukums .Ja esi pamanījis ,es tevi un otru tevi-Apsargu neesmu centusies nolamāt vai aizskart, ja tev nav vairs ko teikt savas laimes zemes aizstāvības sakarā ,tad nesaki neko .Saka jau ,ka s.du nevajag aiztikt ,tas sāk smirdēt, diemžēl ir tā sanācis.Biju domājusi ,ka tu esi tik tiešām pieaudzis vīrietis, ar dzīves pieredzi , bet izrādās -nenobriedis puišelis,kam kremlis izskalojis smadzenes un atļāvis piepelnīties kā trollim.
Jautājums varbūt nevietā, bet arī nevienas sakarīgas atbildes nav :)
Kāpēc vajag kaut ko remontēt?Vai tad nevar nopirkt jaunu?Tā būs lētāk.
Eoltas serviss
Anita,
par troļļiem - tā izrādījās tevis izvēlētā ievirze diskusijai,
kad naida argumenti aptrūkās...
Bet, kā nu sāki spirināties, kad pašu pavilka uz zobu par troļļiem:)
Tā kā, apsedz kājiņas ar pledu, uzsildi tēju un skaties Panorāmu. Tev tur pateiks priekšā kā jādomā..
Bezjēdzīga diskusija ar jums , un nevajag mani mācīt , ko un kad skatīties , es atšķirībā no jums Krievijas fani , skatos gan Latvijas ,gan Krievijas TV un secinājumus izdaru pati un pati ar savu galvu arī domāju.
Tēma tomēr bija: "Vai varetu ieteikt kadu kas taisa masinas motorus??"
Diskusijas aizgāja galīgi šķībi un pastulbi.
Pareizi ,tēma cita ,bet vienam dikti gribas piekasīties man un tāpēc savus komentārus ieraksta ,drošības pēc visās , lai tikai es nepalaižu garām viņa gudrās pamācības.
Anita,
re, kā esi uzvilkusies, ka nevari rimties pat tēmā par servisu:)
Nu ja, nelabvēlīgajiem dzīve ir grūtāka un veselīga kritika nepanesama..
Nu tad vajadzēja savam domubiedram Apsargam pateikt ,lai šajā tēmā kā pirmais komentētājs neaiztiek mani .Kurš tad te nevar rimties???Atvaino ,bet jūsu abu tekstos nesaskatu veselīgu kritiku ,vienīgu ķengāšanu un apvainojumus.
Anita, marš uz "vīrusa karantīnas lādīti"!