pazušanas gadījums
hei, es te tā pie tējas atcerējos neseno mīlas pārīša pazušanas skandālu, un sapratu ka nekas tā arī netika paskaidrots un izstāstīts kā tad tur viss īsti beidzās.
Ja kāds kaut ko var pastāstīt būtu pateicīgs, kur aizbrauca, ko darīja, ko dabūja notirgot un kas tajā galvā notika vispār lai izdomātu to darīt, jo tomēr nodokļus maksāju un man ir tiesības kur mana nauda ir aizgājusi un kas īsti notika.
paldies
Komentāri (15)
Nezinu
Kāds sakars "на свой счет" paceļojušiem jauniešiem ar taviem nodokļiem? :) Interesanti jau būtu uzzināt, kā patlaban šiem klājas, vēl turas viens pie otra vai pašķīrušies (vai izšķirti). Diez vai mums to ļaus uzzināt.
Tenku vāceles! Pašiem savas "nodokļu maksātāju" dzīves garlaicīgas? Skatieties savās dzīvēs! Šī valsts būtu daudz labāka, ja jūs ar šādu degsmi sekotu līdz Saeimas darbībām, ne kaut kādiem diviem jauniešiem!
nu un? ja jau sacēla visu baltiju kājās, tad lūdzu arī ievadu, iztirzājumu un nobeigumu. sadzen te visiem intrigu un vsjo, aizmirstam.
Interesanta cilvēkam identitāte -"nodokļu maksātājs":)
par Saeimas darbībām grabina no visiem iespējamiem stūriem ekrāniem ruporiem mēdijiem un citiem caurumiem, tos "darbus" dzirdot, visas degsmes pazūd un gribas pārslēgties
un par nodokļiem - kas finansēja šo visu meklēšanu? - valsts kase. kurš pilda viņu? - nodokļu maksātāji :)
Palamājies vēl, deģenerāt!
jānim -tev tirgus tantes līmenis; kas, kur, kad, ar ko utt.
Man ar diktam intrese, ka tik es kaut ko nepalaiž garem.
Varbūt kāds no forumā rakstošajiem var padalīties ar informāciju,ja ir tāda?
Protams,ka daudziem interesē šī notikuma "varoņu" tālākās gaitas.
Daudziem pasaulslaveniem romāniem tiek rakstīti turpinājumi,kāpēc gan šeit nevarētu turpināt diskusiju?
Piekrītu!
vini ir skirusies un katrs dzivo sava pilseta. meitene macas gimnazija un pusis hz kur
varu ieteikt palasīt literatūras klasiķus, piem., mērnieku laikus, purva bridēju utt.
Tiešām, būtu labāk lasījis grāmatas....