Forumniekiem...lupatas kundze
Vajadzētu to lupatu paņemt iebāst maisa un izmest no pilsētas ārā,un pēc iespējas tālāk,VAI NE??
BAIGA MUĻĶE
NEKKO NEGRIB SAPRAST
nesaprot kad poliklīnikā neviens nekko nezina
nesaprot to kāpēc nesakopj sniega laikā,ziemā privāto māju sektoru
nesaprot kāpēc smiltis kapos nepiegāda pec vajadzībām, reizem liekas kad tās eksportē caur ķīnu no sahāras tuksneša,jo jūras nav blakus
nesaprot kad nekurināt Betu,ir dzīves norma
nesaprot kad šmigot ir dzīves jēga
nesaprot ka atbalstīt pasaules klaidoņus ir galvenā dzīves sastāvdaļa
nesaprot ka latviesiem ir pašiem jādomā par sevi,neviss valstij
tikai cik man liekas
ka es maksaju valstij nodokļus
un valsts domā par
Manu drošību,medicīnu,izglītību,sakārtotu darba tirgu..
a ir kā
paši jūs dauņi zināt kā ir..
lupatiņu maisā,un maisu dīķī
Komentāri (12)
lai jums visiem laba diena
Viedums. Cilvēks ar segvārdu Traukulupata! Viedums vajadzīgs, lai saprastu, ka lietām jāļauj notikt! Visas problēmas 99% gadījumos atrisinās pašas no sevis, 1% vienmēr nebūs iespēja atrisināt nekad!
Protams lietām jāļauj notikt pašām
Viss pats no seviss notiks un pats no seviss atrisināsies
piemēram tiltus un ceļus nav ko remontēt un nav ko iespringt,tie laiku gaitā vienkārši sabruks...
Un runājot par medicīnu arī nav ko iespringt.
Cilvēks jau viennalga kaut kad nomirs,nedzīvos jau saules mūžu..
kurš netiks pie ārsta nomirs...dabīgā atlase..
protams nekko nevajaga darīt...
mēs jau 33 gadus nekko nedaram
un skat kā viss nokārtojas savās vietās
lauki aizzaug
ciemi izput
skolas slēdz ciet
latvieši emigrē
tauta nodzeras
bērni nedzimst
vecie izmirst
bet tas nu ta
Tev vajag vairāk laika veltīt sev, man šķiet. Aizej uz baseinu, uz spā, tāpat pastaigājies, paskaties uz sniegotiem jumtiem.
Pastāīgi kaut kāda negācija, tas jau arī nav nemaz tik radoši.
jā radoši ir pielāgoties,nolieg galvu,iežmiegt asti kājstarpe,un aizziet uz jūru pastaigāties
un uzdziedat dziesmu
kā aizziet mani gadi
Trauklupat, tu raksti kā deputāts pirms vēlēšanām, tad uzraksti ,kā var atrisināt problēmas, nevis uzskaitīt , un salikt klucīšus , kā bērnu dārzā .
Atbilde karloviča kungam
ko darīt????
Veikalā Beta
neticu kad darba līgumā ir rakstīts kad stradniekam ziemā būs jāsalst
neticu kad kāds no strādniekiem butu rakstījis uz darba inspekciju sūdzības kad ir pārkāptas tās tiesības...
neticu
JĀSAPROT
JĀPIELĀGOJAS....
Uzraksta uz darbu inspekciju...nedara neviens neko..raksta uz Rīgu uz ministriju...
kamēr tauta nesapratīs kad pašai tautai ir jādara... tikmēr visus jās kā aunu baru...
jāsaprot
man nekas nav jāsaprot
man nekam nav jāpielāgojas...
vācija zemnieki kādas uztaisīja demonstrācijas...neskatījāties pa tv...internetu
mūsējie aizbrauc palielīties ar traktoriem,kuram lielāks,tik pat kā vīri lielās ar kraniņiem...nu vēl padziedāt padejot
Tas jau izklausās labāk = Uzraksta uz darbu inspekciju...nedara neviens neko..raksta uz Rīgu uz ministriju... kamēr tauta nesapratīs kad pašai tautai ir jādara.
Beidz tukšvārību un publisko tās NOSŪTĪTĀS VĒSTULES!!
Uz līdzšinējo čīkstēšanu neviens nereaģēs, bet reāliem faktiem gan ir nozīme - ja uz iedzīvotāju vēstulēm neatbild ne Darba inspekcija, ne ministrija - to var pacelt daudz augstākā līmenī nekā nelielā portāliņā, kur čato pārdesmit cilvēki!! Tādā gadījumā pat daudzi būtu gatavi palīdzēt...
Tas tiešām izklausās ģeniāli:
"man nekas nav jāsaprot
man nekam nav jāpielāgojas..."
Nez` cik klases šis izcilais cilvēks ir pabeidzis?
Izteikumā "es maksaju valstij nodokļus
valsts domā par Manu drošību,medicīnu,izglītību,sakārtotu darba tirgu", jau nav pretrunu ar esošo situāciju!
Valsts domā, bet tas nenozīmē, ka pašam nekas nav jādara un nav arī pašam jāmācās! Piedevām jautājumiem "domāšanā" arī mainās prioritārās secības atkarībā no situācijas valstī. Un, kā zināms, vairākus gadus galvenais jautājums ir drošība! Bet trauklupatu zākāšanās palīdz tikai ienaidniekiem.
Te no maisa lien ārā padomju domāšana - man viss pienākas tāpat, jo esmu te atnācis [..man to lielāko un daudz]. Kaut kur pazudusi izpratne par to, kas latviešu tautai skaitījās tikums!
Pēc ierakstu biežuma redzams - cilvēks var atļauties tik daudz laika dienā atvēlēt negāciju saražošanai tik dažādās tēmās, ka neatliek vairs enerģijas pašizaugsmei un labiem darbiem.
Katras valsts prioritāte
ir jabut pirmkārt neviss valsts SEJA PASAULE
bet gan pašas valsts un tautas labklājiba un attīstība
pirmkārt un visaugstākās vērtības būtu savas valsts iedzīvotāji... latvieši
neviss kara nomocītie ļaudis Ukraiņi,un bēgļi no Āfrikas vai āzijas
pirmkārt ir Latvieši un tikai tad pārējie
A ka ir patreiz....
TĀ VIŠ I?????
Pirmaja vietā Ukraiņi
Otraja vietā bēgļi,vai pasaules klaidoņi
Trešaja okupantu pēcteči...cik naudas izgrūda lai iemacītu krievus latviēšu valodai,lai integrētos...cik daudz līdzekļu izgrūda vējā?????Cik daudz izsūtīja no valsts???Cik zinu kad VIENU....liels sasniegums,vienu krievu izsūtīja...pārējā šlangu tauta kā dzīvo tā dzīvo...un dzīvos...
un kaut kur tālu aizmugurē ka veca pusnosprāgusi kamene velkas pate latviešu tauta
jā prioritātes
Sigurda kungs
pirmkārt man bardakam un idiotiskiem pieņēmumiem uzskatiem nav jāpielāgojas.
otrkārt es cienu kārtību,... kāpēc man ir jāpieņem kāda cilvēka nolaidība???
Sigurda kungs
Ne jau klašu izglītība nosaka cilvēka gudrību un attīstību..
cits kuram varbūt ir trīs augstākās izglītības ir lielāks pāķis nekā tam kuram ir 8 klases.
atbildēšu uz jūsu jautājumu
Man ir vidējā,tehniskā izglītība..
esmu bijis Eiropas valstīs
Skandināvijā
Āzijā
Tāpēc esmu daudz kur biji,redzējis...un zinu ko vēlos no dzīves