Pārventas poliklīnika
Dabūjot nosūtījumu pie Neirologa pārventā.
Un kad pieejot pie reģistratūras lidziņa lai pierakstoties rindā.
Man paziņoja kad Neirologa sogan neebūšot.
Vai neirologs būšot nākošgad neviens nezinot.
Visu cieņu pārventas administrācijai.
Jo tā ir sevi parādījusi no vissaugstākās profesionālibas,pieņemot darbā bērnu dārza līmeņa strādniekus,kuri nekko nezina.
Ne poliklīnika,bet nezinīšu pilsēta
Komentāri (8)
Nesaprotu par ko cepiens autoram, bet ja nav vienā vietā, meklē citur. Nesaskatu, ka būtu problēma.
Tā ir visur, ka gada beigās ir grūti tikt, jo kvotas beigušās (to man pat Rīgā, Liepājā atbildēja), un ja nav zināms, vai būs vai nebūs pieraksts, ko tad darbiniekiem vajadzēja atbildēt? Esmu meklējusi citās vietās speciālistus, ja man vajag. Neirologs ir ārsts, pie kura vispār grūti tikt. Vasaras beigās apzvanīju vairākas pilsētas, ieskaitot Ventspils iestādes, pierakstu dabūju janvāra beigās citā pilsētā. Tā kā nedomāju, ka te ir ko pērties. Tā ir valstiska problēma, ne vienas iestādes problēma. pagaidi janvāri un tad zvani uz visām poliklīnikām un slimnīcu un jautā vai var kaut kur pieteikties. Lai izdodas!
Ja tev būtu veca slima māte kura cies sāpes un nevar dabūt palīdzību,un kurai ir problēmas aizziet no istabas lidz atejai
gribētu zināt cik tad tu gudri pļūtītu
Varbūt speciālists vēl nav parakstījis līgumu uz nākamo gadu, varbūt šobrīd saslimis/trauma, kur nav zināms noslēguma periods...
Dzīvē mēs būt dažādas situācijas jebkuram no mums - visi esam cilvēki paralēli amatam.
Tāpēc nevajag uzreiz būt tik ļundabīgam, zeme ir apaļa, ko izpūš to saņem, tāpēc der padomāt - ko gribam saņemt!
Visas pretenzijas šajā jautājumā jāadresē SIA "Kronoss" vai SIA "Veselības centram 4". Bet tā ņemot- tādas Pārventas poliklīnikas nav!
Ja nav Pārventas poliklīnikas
kas tad tā ir par iestādi
zooloģiskais dārzs???
Nu protams dīvaina valstiska pieeja varat pagaidīt.
Cilvēks iet pie ārsta tad kad tas ir saslimis.
Varbut man tagad jau pierakstīties rinda pie ķirurga, varbūt pec pieciem vai desmit gaduem vajadzēs.
Neliekas Dīvaini???
Ventspils jau nav nekāda Tērande vai sasmaka
Tā ir ostas pilsēta, Reģionālā pilseta.
Un jā,ja ārsts ir slims vai atvaļinājumā tad jābūt aizvietotājam
Iet runa par manu māti kurai ir 75,tai nav 18 kura var mēnešiem gaidīt un varbūt aizbraukt uz Briseli pie ārsta.
Neliekas ja cilvēks visu mūžu ir stradajis,maksajus nodokļus,ka tad kad vecs cilvēks ir saslimis un cieš sāpes tad tam ir jāsaņem medicīnas pakīdzība,uzreiz nevis pēc gada.????
Un runa par kvotām
kvotas izdala lauksaimniecība,un zvejniekiem
labi būs 1000 kvotas uz 1000cilvekiem
ko darīt pārējiem
mirt nost....
Tad jau sanāk tagad tā
strādājiet
maksājuet nodokļus
bet kad būsiet veci
slimi
Tad ar kāju pa dir**
Un tālāk pisa***s ka varat
Nav bikiņ par daudz
Stranski tev būs laikam taisnība???
Pārventas poliklīnika laikam nav
Tā ir izklaides vieta,kuru varētu sauk par zoo darzu
un reģistratūra strādā vai nu apkopēja vai nu izbijusi kasiere kura nekko nezina.
kura nezina kad Pārventas poliklīnika ir aizvietotājs neirologam,kurš brauc pa ceturtdienam???
kurš nezina kad Urtāne pieņem dziedinātavā kura ir soļu attālumā..
Varbut tādu reģistratūru vajaga likvidēt
kāda jēga no tās ja neviens nekko nezina
tad jau sanāk
lai uzzinātu kad pieņem ārsts un kur
man jāzvana neviss uz poliklīniku bet gan uz 1188