Alga Latvijā

Mihelsons Kondrāts Karlovičš | 09.11.2024, 14:14:41 | 835

Kāpēc Latvijā vietējiem maksā mazāk nekā iebraucējiem?

Komentāri (19)

• -1
    Mihelsons Kondrāts Karlovičš Pirms 3 dienām, 10 stundām

Tauta , kas ievēleja tos idiotus, kas pieņem likumus pret valsts iedzīvotājiem. Darba samaksa bruto Latvijā 720 euro, 3 valsts pilsoņiem 1365 euro. Kas mainījies no CCCP laikiem, gucuļiem vairāk nekā vietējiem , paradoks ...

• -7
    yolo Pirms 3 dienām, 10 stundām

Algu maksā par padarītā darbs daudzumu, sarežģītību un kvalitāti, ne par tautību vai skaistām acīm. Vismaz privātajā sektorā. Ja tev maz maksā, tad visrīzāk tu neesi diez ko vērtīgs kā darbinieks. Ieteiktu celt savu kvalifikāciju. Īsāk sakot- vaina ir tevī

• -7
    Trauklupata Pirms 3 dienām, 9 stundām

Tu yolo vai nu esi daunis,vai nu muļķis
    piemēram pārdevējs veikala
    ka viņam celt savu vērtību
    Dejot striptīzu veikalā???
    katrs darbinieks dara savu amatu
    un par to saņem atlīdzību,ne jau tādu kādu darba devējs grib maksāt,bet gan tādu cik būtu jāmaksā
    pēc tevis teiktā
    inženieri,veikala vadītāja,menedzeri,kantoru žurkas...o ja,tie var peldēties naudā,jo tie ir vērtīgi ļaudis
    Bet apkopēja,ko tad nu tā,kaut kada sūdu vabole,tai var atmest grašus vai ne
    Apkopēja jau nav cilvēka cienīgs,var pastumt ar kāju...vai nē
    kā apkopējai celt savu prestižu privātā sektorā???
    plikai ar zobu birstīti pucēt grīdas
    Mēs iestājāmies ES lai tiktu pārstāvētas ne jau tikai darba devēju visatļautība,bet lai tiktu ievērotas cilvēktiesības,un ja kads neievēro,tad neatkarīgi no tā cik tam biezs maks tā ar mietu starp acīm

• -6
    Trauklupata Pirms 3 dienām, 9 stundām

ja es esmu kasieris
    tatad es sēžu kasē
    nevis krāmēju preces,mainu cenas fasēju un slauku grīdas krāmē groziņys
    priekš ta visa ur citi strādnieki
    bet maksā ka par kasieri

es kādreiz stradaju par krāvēju
    darba diena no 8:00-17:00
    bet fūres nāk pēc 17:00
    un jākrāmē citreiz līdz 19:00
    bet pēc 17:00 tev par darbu nemaksā
    kur te redzi Yolo normālību
    nu jā celt prestižu nozīmē
    līst visiem dir**,pretī nerunāt,visiem uz vēdera līst,un būt darba devējam verga,orivātā suņa vietā
    Tevi tas apmierina,nu tad uz priekšu,vel vari padziedāt international

• -1
    (ට ̥̆ ට) Pirms 15 stundām, 2 minūtēm

Nu re, Trauklupata, pati jau uz saviem jautājumiem te vairākkārt esi atbildējusi - izglītība tiek vērtēta augstāk! Dzīvē visdārgākais ir laiks, un tie, kas mācījušies profesiju, ilgu laiku cīnījušies bez laba atalgojuma, bet pēc tam pelna vairāk kā apkopēja...
    Tāpēc der vairākus "kāpēc" uzdot sev pašai nekā citiem!

• -5
    yolo Pirms 3 dienām, 9 stundām

Ja nenopelni tik cik gribi strādājot par pārdevēju vai apkopēju, tad iemācies profesiju, kura tev patīk un maini darbu. Mani sauc par muļķi, bet pats neesi spējīgs saprast elementāras lietas. Neviens neko par velti nedod. Ja kaut ko vēloes, tad dari kaut ko lai to sasniegtu. Vai arī raudi visu dzīvi ar pārliecību, ka visi citi, tikai ne tu ir vainīgi. Lupata tu esi

• 0
    Piderass Pirms 3 dienām, 5 stundām

Tāpēc vairāk kā puse Latvijas aizbraukuši uz valstīm, kur arī vienkāršs darbs tiek novērtēts un pienācīgi atalgots. Cita valsts, citi cilvēki, kur viens otram rīkli nepārgrauzīs.Un neliks justies vainīgam par to, ka vispār esi piedzimis.

• -3

Ja strādāt Latvijā, tad tikai sev, nemaksājot nodokļus, jo, kā zināms, nākotnes pensionāriem pensiju nebūs, par ko jau pārliecinājušies šodienas pensionāri, kad VSAA cenšas nogriezt visu, kas vien iespējams. Bet pie tā jau paši vien vainīgi, vai ne, yolo?

• -6
    yolo Pirms 3 dienām, 5 stundām

Nevienā valstī valsts pensiju fondi nenodrošina turīgas vecumdienas. Par to cilvēki paši rūpējas visa mûža garumā

• -5
    Trauklupata Pirms 1 dienas, 4 stundām

Tu yolo laikam vienīgais kur esi bijis aizbraucis ir Platene,
    brauciens līdz popei ir tik pat kā pabijis Abu dabi
    ko var tik šķidri dirs**
    ja nekko nezini tad se būdā

• -1

...un paši vainīgi pie tā, ka, tomēr visu mūžu strādājot, aizejot pensijā, tomēr tiek apčakarēt, ne?

• -2
    Opaps Pirms 3 dienām, 4 stundām

Vēl no pensijas ietur ienākuma nodokli. Kaut kāds pisģets !!!

• -2
    Piderass Pirms 3 dienām, 3 stundām

Un par Ventspils VSAA "sevišķs gadījums", jo, vēloties uzzināt
    pensijas prognozi, atbilde bija : Mēs Ventspilī neko nedrukājam.
    Nez, vai A.L. ietekmē arī VSAA lēmumus?
    Kā domā trauklupata?

• -3
    Indra Bērziņa Pirms 3 dienām, 3 stundām

A priekš kam par naudu jādomā? Priekš kam!? Kāds labums no tās naudas? Vai tad nav nekas interesantāks? Garlaicīga tēma!

• -1
    Trauklupata Pirms 1 dienas, 4 stundām

nu vēl var padomāt
    kā ziedot ukrainai
    vel var baznīca bībeles palasīt

• -3
    yolo Pirms 3 dienām, 2 stundām

Ir vienkārši jāsaprot un pēc iespējas agrākā vecumā, ka pensija nebūs. Tad pieņem lēmumu ko darīt- neko, jo tāds iznākums tevi apmierina vai arī ņemt savas finanses savā kontrolē un kaut ko darīt lietas labā. Lai kāda būtu izvèle, jā tā ir tikai tava atbildība, vaina vai saniegums. Vērtē pats

• -4
    Piderass Pirms 3 dienām, 1 stundas

Kur nu man vai jebkuram citam stāties pretī vsaa lēmumiem, ko regulē pats A.L. !
    Iznīcinās, ja ne šoreiz, tad nākamreiz!
    Varu teikt paldies tikai sev, ka uzdrošinājos pretī stāties.
    Mana vecuma cilvēkiem nav daudz ko zaudēt.
    Tā ka tur nu nebūs tev taisnība, ka tā ir tikai mana atbildība.

• -4
    Gatis Gadzets Pirms 3 dienām

Šis jautājums jāuzdod Ventspils domei viņi atbild par algas slieksni Ventspili cik esmu dzirdējis

• -4
    (ට ̥̆ ට) Pirms 15 stundām, 14 minūtēm

Lielākas muļķības kapitālismā nevar izdomāt!!
    Kurš likums ļauj pašvaldībām noteikt cik privātbizness drīkst maksāt algās?
    Mācīties arī vajag mazliet ...

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: