Auto apskate
Kas pie velna notiek csdd apskatē,rindā,jātup līdz 6 stundām,sviests kautkāds (gudrie dīvāna pirdēji un eksperti ja izsakāties,ta vismaz pa jēgu,jā un pa Kuldīgu un citām pilsētā,man viss ir jau zināms.)
Kas pie velna notiek csdd apskatē,rindā,jātup līdz 6 stundām,sviests kautkāds (gudrie dīvāna pirdēji un eksperti ja izsakāties,ta vismaz pa jēgu,jā un pa Kuldīgu un citām pilsētā,man viss ir jau zināms.)
Komentāri (21)
Strādā jauni speciālisti,kuri zina perfekti mašīnas uzbūvi un domā ka mašīnas tikko no konveijera. Personīgi man nepatīk tas,ka viņi laikam nedrīkst parunāt ar klientiem normālā sarunu valodā,jo tāda sajūta,ka jebkurš klients mēģinās iedot kukuli vai pierunās lai iedod apskati.
Ja nestrādā galva, tad strādā rokas un kājas un tup rindā 6 stundas. Paņem numuru e-csdd aplikācijā, un brauc uz apskati, kad pienāk tava kārta. Pirms pāris nedēļām pats izgāju apskati. Samaksu veicu internetā, no rīta, neizkāpjot no gultas, paņēmu numuru, pēc 2 stundām aizbraucu uz csdd, pēc 10 minūtēm izgāju apskati. Viss ir ļoti vienkārši!
Pirms 2 nedēļām zāle arī bija zaļāka, reāli un tev noteikti taisnība. Šonedēļ viss bija daaaudz savādāk. .... ;)
Ne jau speciālistos vaina, bet darba organizācijā. Aizbraucu, man iedeva numuru, pateica, ka diezvai šodien tikšu klāt. Pastāvēju - te 2xx, nākamais 3xx kārtas numurs nospļāvos un braucu prom. Mājās atvēru app un pierakstījos, kārtas Nr. mazāks kā uz vietas iedotais. Kautkur 15.00 rāda, ka rindā 30+. 16.30 braucu uz csdd, uz apskati stāv 2 auto, izsauc mistisku kārtas nr. kurš nevienam nav. Braucu iekšā un eju apskati :D :D
Ja tur nebūtu ķīselis ar pierakstu, nebūtu jātērē diena un jāzīlē, kad tiksi klāt. Speciālistiem arī vajag brīvdienas, jāiztiek kā ir.
Nevar csdd komentārus sagaidīt,kur problēma!?un tā atjaunotajā ecsdd lapā...nu tā priekš jaunizglītotiem tikai.man kā lauķim,tur nekas nav saprotams vairāk,kur kas jāmaksā,kur penšiem atlaides?!vai tiešām vis jāsačakarē lai atkal būtu ko labot?lai gan kā parasti te tas pieņemts..labojam labojumus
Žetons Ventspilniekam.
Varbūt tā 3xx numuru saukšana paņem laiku?
Es tā izdarīju poliklīnikā. Kaut kā rinda nekustējās- atbild uz telefona zvaniem. Pagāju nostāk un piezvanīju. Tas bija ātri :)
Šodien gribēju pieteikties rindā, nu nav brīvu vietu pat mēnesi uz priekšu.. :D
Braucam visi uz csdd un bloķējam tos kuri bez dzīvās rindas lien.ieviešam savu kārtību,ja reiz csdd to nespēj un piespiedus lai šie darbojas no 7.00 līdz 20.00 24/7
Baigi vajag, ne?! Katru dienu jau pēc tā vajadzības cilvēkam parastajam nav. Tad jau labāk domē tualetes nobloķēt, lai pilsētas krūmi nesmird un parūpējas par to ieviešanu.
Nu beidzot Venttests ir saņēmis pašreklāmas rakstu! Es biju varens un būšu un Jūs tur neko nepadarīsiet.
Aktualizējot šo tēmu- kas pie velna par bardaku notiek visu laiku pie csdd? Šoferi nesaprot savu rindu, brauc nezin cik stundas agrāk, rezultātā mazā stàvvieta un visas apkārtne ir pilna ar automašīnàm, ka pat garām nav iespèjams pabraukt. Šo nav plānā kādam sakārtot?
Nekā personīga, bet ja nesaprot savu rindu, tad paši ir nejēgas! Piesakies internetā, ierodies 15 min pirms sava laika, pieej pie lodziņa, dabū savu numuru un pēc brīža uzaicinās iebraukt.
Protams, bet es aizbraucu un man pat nav kur apstāties un pagaidīt, jo visa iela pilna :))
Varbū vajag aizdomāties, ka visi nedzīvo tik tuvu, lai trāpītu laikā, kā arī ne visi māk pieteikties. Cik perfekti tā interneta pieteikšanās strādā? No 30 priekšā esošām mašīnām 15 neierodas. Tad nu klātienē pieteikušies gaida, laukums pilns.
Sistēmai vajag uzlabojumus, lai tādi tukšie numuri nekrātos. Cilvēku atbildību diezvai izmainīsi. Var būt arī tā, ka pensionārs no laukiem atbrauc 15.00 un viņam pasaka, ka šodien nesanāks iziet apskati, jo priekšā tās pašas 30 mašīnas. Nav arī mehānisma kā tam cilvēkam veikt apskati, ja tiešām tāda gara rinda. Dzīvā rinda parasti nav bijusi garāka par 2h. Tad atliek manis augstāk rakstītais
Laikam jau ventspilnieks pieder pie manis minētajiem nejēgām! Ja esi pieteicies internetā pat teorētiski nav iespējams, ka kāds tev ir priekšā!
Nejēga, sranski, varbūt izlasi uzrakstīto un noformulē domu, ko gribēji pateikt :D
Povtojaju dļja osobo tupih! Ja esi iepriekš pieteicies internetā, tad neviens cits tev priekšā būt nevar pat teorētiski! Pokazivaju na paļcah- tev ir pieraksts uz 10.00, tu ierodies 9.45, tev izsniedz kārtas Nr., plkst.10.00 parādās tev izsniegtais Nr. un tu iebrauc veikt apskati. Par kādiem 30 priekšā esošajiem te tiek murgots?
Jūs runājat par 2 dažādām lietām. Viens ir pieteikties rindā, otrs veikt apskati konkrētā laikā.
Cirvis ir un paliek cirvis, turklāt pufaika. Āmurgalva! Es aizbraucu plkst. 14.00 BEZ IEPRIEKŠĒJA PIERAKSTA (pufaiku valodā nerakstīšu). Ekrānā nr 333, pie kases man izsniedz kārtas Nr 363. No tiem 30 pieteikušajiem 15 ir cirvji, kuri neierodas. Sekas tam visam, ka tai laukumā un stāvvietās gaida gan saprātīgie, kuri iepriekš pierakstījušies, gan dzīvā rinda. Es ne tikai teorētiski, bet arī praktiski esmu priekšā tiem āmuriem, kuri laikus neierodas.
Un yolo arī nevar aizdomāties, ka var būt 100 un 1 iemesls kāpēc nepiesakās internetā un 15 min. pirms neierodas. Es arī esmu viens no tiem, kas gaida stundu. Lasu grāmatu, tie manis pieminētie skaitļi nav izzīsti no pirksta :D Tie tukšie numuri laiku aizņem, hronometru neieslēdzu, bet pāris minūtes tas aizņem, pa dienu salasās.
pa to ka nau kur apstaties taisniba,jo tur masinas atstaj no rupnicas stradnieki,vairakas reizes esmu redzejis,pirms 8 piebrauc,noliek masinu un iet pari ielai uz darbu
Jau trīs gadus braucu Kuldīgas CSDD, lai izietu TA. Divi apskates boksi, rinda iet ļoti ātri. Viss kvalitatīvi, pretimnākoši darbinieki. Nevajag gaidīt un ņemt brīvdienu no darba, lai izietu TA. Šogad - izbraucu no Ventspils 10:00, 12:30 jau biju atpakaļ ar izietu TA.