!
Katra cilvēka fiziskais ķermenis pieder tikai un vienīgi viņam pašam!
Tas nepieder valdībai! Tas nepieder sabiedrībai!
Tas pieder tikai un vienīgi pašam cilvēkam!
Fiziski vesels cilvēks ar savu esību šaj pasaulē
nevienu neapdraud un var justies brīvs!
Viņi vēlas, lai cilvēki aizmirst šīs vienkāršās patiesības!
Komentāri (12)
Tad ej un pakaries varbūt.
Heinrihs jau būtu pakārts, bet pats pasteidzās noindēties. Viņš negribēja sagādāt seržantam Vudam šīs liekās raizes!
Varam satikties un patērzēt par šo jautājumu! :)
Vai tik "sranskis" gadījumā nav krievelis?Varbūt kļūdos,bet aizdomīga šķiet nepatika pret kādreizējiem Lielvācijas varasvīriem.Varbūt arī nacionālsociālistus sauc par fašistiem?Tad diagnoze skaidra...
sranskis nav krievelis, bet izpatiks visiem ;)
Tieši tā.
Neviens nevar man aizliegt nemazgāt savu ķermeni un stāvēt veikalā vai autobusā un smirdēt. Kā arī kurš var man aizliegt citiem rādīt savas ķermeņa daļas piemēram veikalā vai braucošā autobusā.
Diezgan skumji, ka cilvēki ir ar ļoti vājām spriešanas spējām un vislabākais, ka viņu uzpūstais EGO, liek domāt, ka viņi ir neiedomājami gudri un zinoši!
Pilsētai.
Es pa jokam, tu no ties,
Es gar pupiem, tu gar diers.
Katram pieder savs ķermenis, bet ja tavs slimais ķermenis pārnēsā vīrusu un aizņem vietas slimnīcā, tad loģiski , ka vajag vakcinēties. Un tie kam tas nepielec tiek ierobežoti. Nevakcinējies, bet sēdi mājās ar savu smirdīgo ķermeni.
Kāds sakars slimam ķermenim? :D Veseliem, spēcīgiem cilvēkiem, kas rūpējās par savu imūnsistēmu un veselību, bet liek potēties! :D
Nelaiž veikalos, nelaiž kafejnīcās un apmeklēt pasākumus! :D Loģika? :D
Saslimt un pārnēsāt var arī potētis cilvēks un? Tas neapdraud vairāk? :D
Vispār jau vakcinēšanās ir vienīgais veids, kā imūnsistēmu iepazīstināt ar šādiem jauniem vīrusiem vai mikrobiem.
Jā! Stabili! :D