Kādi svētk? Ko ta svinēt te? Izzagt valst un nabadzīb?
+11
0
Larijs Kukarans19.11.2021, 19:54:16
Kas i svētk?Es nedzer,es nezin,kas i svētk:) Svētki ir tad,kad tie ir sirdī un dvēselē,neviss sarkana diena kalendārā,man tādu nav,tas ir par latviju,lūdzu nejaukt 2 jēdzienus,valsts un Dzimtene.Žēl man Dzimtenes,kas ir izčakarēta līdz pēdējam un pārdota!
+11
-1
Margrieta 666/719.11.2021, 20:08:37
Šķobās pamati, pīlāri, balsti, Tirgo amatus, kaulējas, plēšas. Mīlu Dzimteni, nemīlu valsti, Kas vienkāršam cilvēkam sveša.
(A.Melnalksnis)
+1
-5
Alberts20.11.2021, 17:13:07
Ne kas nemainās....... tevis piesauktais Melnalksnis izpaudās savā laikā un savā vietā,,,,,,,Ko tad Tu ,drostaliņ,gribēji pateikt.............!!!!!!!!!!!!??>?>?
+1
0
Soross22.11.2021, 13:39:33
Armands Melnalksnis ir labs autors, savulaik bija aktīvs, tagad gan pensijā. Padomju laikā viņu pat ievēlēja par Rakstnieku Savienības vadītāju, bet pēc pāris gadiem komunisti viņu izēda ārā.
+4
-3
Eeeeeeeeee19.11.2021, 23:52:52
Es gribēt, lai viss i lāb!
+2
-6
Alberts20.11.2021, 16:16:47
. Vīrusi ir šūnu parazīti — tie var vairoties, tikai inficējot šūnas un izmantojot to orgānus sevis pavairošanai.
+1
-3
Soross22.11.2021, 13:33:10
Nu nevajag jau tik ļoti apvainot manus stipendiātus!
+8
0
nomaļnieks23.11.2021, 10:06:07
Valsts pārvaldes aparāts ir iedzīvotāju vīrusi(parazīti) - tie inficē cilvēku prātus izmantojot to lētticību un uzticēšanos vairojoties nekontrolēti paši un vairojot savu labklājību.
Pievieno komentāru:
Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties:
Komentāri (10)
Nē! Svētki tādi plāniņi.
Kādi svētk? Ko ta svinēt te? Izzagt valst un nabadzīb?
Kas i svētk?Es nedzer,es nezin,kas i svētk:) Svētki ir tad,kad tie ir sirdī un dvēselē,neviss sarkana diena kalendārā,man tādu nav,tas ir par latviju,lūdzu nejaukt 2 jēdzienus,valsts un Dzimtene.Žēl man Dzimtenes,kas ir izčakarēta līdz pēdējam un pārdota!
Šķobās pamati, pīlāri, balsti,
Tirgo amatus, kaulējas, plēšas.
Mīlu Dzimteni, nemīlu valsti,
Kas vienkāršam cilvēkam sveša.
(A.Melnalksnis)
Ne kas nemainās....... tevis piesauktais Melnalksnis izpaudās savā laikā un savā vietā,,,,,,,Ko tad Tu ,drostaliņ,gribēji pateikt.............!!!!!!!!!!!!??>?>?
Armands Melnalksnis ir labs autors, savulaik bija aktīvs, tagad gan pensijā. Padomju laikā viņu pat ievēlēja par Rakstnieku Savienības vadītāju, bet pēc pāris gadiem komunisti viņu izēda ārā.
Es gribēt, lai viss i lāb!
. Vīrusi ir šūnu parazīti — tie var vairoties, tikai inficējot šūnas un izmantojot to orgānus sevis pavairošanai.
Nu nevajag jau tik ļoti apvainot manus stipendiātus!
Valsts pārvaldes aparāts ir iedzīvotāju vīrusi(parazīti) - tie inficē cilvēku prātus izmantojot to lētticību un uzticēšanos vairojoties nekontrolēti paši un vairojot savu labklājību.