Reibeklim
Butu jauki ja varetu Riebekli, jeb Arturu J. deportet uz siltajam zemem, piemeram, uz Papua Jaungvineju, butu vietejais nojudzies Lukshitis. Riebekli atta !
Butu jauki ja varetu Riebekli, jeb Arturu J. deportet uz siltajam zemem, piemeram, uz Papua Jaungvineju, butu vietejais nojudzies Lukshitis. Riebekli atta !
Komentāri (14)
Klausāmies ir pārkāpis datu aizsardzības likumu
Protams ka mani vajadzētu deportēt un pēc iespējas tālāk, teiksim uz mēnesi vai uz marsu.Jo es nekaucu baram līdzi.Un man nav alkoholā nodzertas smadzenes.Kuras neprot pašas domāt.Man nevajaga ne tv ne radio ne mēdiju priekšā teikšanu kā man jādomā un kas man ir jāsaka.
Es pats māku domāt.
Pats nopirksi bileti?
Rakstiet projektu manam fondam: "Vienvirziena biļetes apmaksa visādiem Riebekļiem uz Marsu!"
Klausāmies,nebūs nekādas jēgas.Lai kur tu mani gribētu aizsūtīt.Tad tev jāpacenšas man atslēgt arī internetu,un jāsalauž man pirksti
Kļūstu lēnām populārs,mani tas priecē....
Tā tik turpiniet
Ar ko populārs?
Populars trako maja?
Tev klausāmies, laikam nepatīk ja kāds ir brīvdomātājs.Tev un apkārtējiem vajaga bara cilvēku jeb sistēmas vergu.Ko liks to darīs,ko teiks to runās tā domās
Klausamies, neuztraucies. Riebeklis ir vienkārši provokators lai noskaidrotu sabiedrības noskaņojumu
Populars ar to ka sataisiji desmitiem profilu un no katra slave un atbalsti pats sevi?
Nāksies man tevi apbēdināt,bet man ir tikai viens profils
Tavu vārdu, uzvārdu nebija grūti sazīmēt. Pats izpļāpājies kaut kur senāk.
Nesatraucies, Eeeee ir vaiāk mentāli problemātisks kā tu. Mēz visi esam nosacīti veseli!