Jo vairākumu komentāru ir vecu pensionāru domāšanas un dzīves buzskatu līmenis
+2
-8
Trauklupata30.05.2021, 21:39:42
Redziet jauni cilvēki vienmēr grib kaut kādas izmaiņas dzīvē,politikā, mēģina kaut ko mainīt . Bet pensijas vecuma cilvēkiem jau viss ir viennalga, viņiem viss tas kas ir apkārt vai nu ir normāli,vai nu viss ir pohuj
+7
-4
tiešām suns31.05.2021, 10:16:56
apmēram tā ir+domes ielikteņu atraksti,nopelšana un muļķību propoganda,,,kaut kā tā.....bet lasa tūkstoši un secina.....var arī likvidēt -nekas no tā nemainīsies.
+4
0
VERONIKA M31.05.2021, 11:28:14
Ceļiniek! Ieklausies! Padomā! "KAS TU ESI- TAS ES BIJU! KAS ES ESMU- TAS TU BŪSI!" -tā uz kāda kapakmeņa. Ko Jums pensionāri ? uz varžacīm uzkāpuši vai? Visus nevajaga mērīt ar "vienu mērauklu". NE pensionāri izplata tenku lapeles!u.t.t.
+1
-2
KRX31.05.2021, 15:03:32
Drīzāk jau par "Patversmi". Tiklīdz kāds kaut ko ieraksta, tā visi kvekšķi sāk žvankstēt :)
+4
-3
Vitālijs_Artimenko 31.05.2021, 15:13:30
Nezinu mana Ome te nav! Bet es šeit smejos par to , kā Landmaņieši ēdas ar Lembergistiem, Kristovskiešiem un Jurševiciem. Bl... nevienam neticu!
+4
-1
tiešām suns31.05.2021, 20:00:50
padomājiet ar galvu,,,šefa preses izdevumi tam nederēs.ticēsiet tad kad būs labas pārmaiņas? taču vēlēsanas jau blakus. nenokavējiet.citādi atkal varēsiet neticēt,,,,
0
-2
Kriska01.06.2021, 08:47:30
Forumi vispār (manā uzskatā) tāds izklaidēšanas veids - no garlaicības. Vai ta var ņemt galvā ko šeit izlasi? Es ne
0
0
Latvija pāri visām!01.06.2021, 10:56:42
Patiesībā, Riebekļa kungs, mūsu forums ir paraug forums. :) Gan vārda brīvības, gan apmaiņas ar domām un idejām iespēju dēļ. Te par nav tie muļķie hate botu teksti, kādi bieži redzami Rīgas mēdiju portālos.
Pievieno komentāru:
Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties:
Komentāri (9)
Jo vairākumu komentāru ir vecu pensionāru domāšanas un dzīves buzskatu līmenis
Redziet jauni cilvēki vienmēr grib kaut kādas izmaiņas dzīvē,politikā, mēģina kaut ko mainīt .
Bet pensijas vecuma cilvēkiem jau viss ir viennalga, viņiem viss tas kas ir apkārt vai nu ir normāli,vai nu viss ir pohuj
apmēram tā ir+domes ielikteņu atraksti,nopelšana un muļķību propoganda,,,kaut kā tā.....bet lasa tūkstoši un secina.....var arī likvidēt -nekas no tā nemainīsies.
Ceļiniek! Ieklausies! Padomā! "KAS TU ESI- TAS ES BIJU! KAS ES ESMU- TAS TU BŪSI!" -tā uz kāda kapakmeņa. Ko Jums pensionāri ? uz varžacīm uzkāpuši vai? Visus nevajaga mērīt ar "vienu mērauklu". NE pensionāri izplata tenku lapeles!u.t.t.
Drīzāk jau par "Patversmi". Tiklīdz kāds kaut ko ieraksta, tā visi kvekšķi sāk žvankstēt :)
Nezinu mana Ome te nav! Bet es šeit smejos par to , kā Landmaņieši ēdas ar Lembergistiem, Kristovskiešiem un Jurševiciem.
Bl... nevienam neticu!
padomājiet ar galvu,,,šefa preses izdevumi tam nederēs.ticēsiet tad kad būs labas pārmaiņas? taču vēlēsanas jau blakus. nenokavējiet.citādi atkal varēsiet neticēt,,,,
Forumi vispār (manā uzskatā) tāds izklaidēšanas veids - no garlaicības. Vai ta var ņemt galvā ko šeit izlasi? Es ne
Patiesībā, Riebekļa kungs, mūsu forums ir paraug forums. :)
Gan vārda brīvības, gan apmaiņas ar domām un idejām iespēju dēļ.
Te par nav tie muļķie hate botu teksti, kādi bieži redzami Rīgas mēdiju portālos.