Andris Lapukoks "pīpēju" Kristus Evanģēliju varu padalīties,bez maksas!
+7
0
Ēriks Leimanis19.04.2021, 17:00:34
Čempions uzkrăj spĕkus turpmăkajai cīńai ar mošķiem...
+3
-7
Opaps20.04.2021, 09:24:42
Runā, ka viņš atrodas Rīgā ,Tvaika ielā.
+3
-5
keda20.04.2021, 10:14:51
Tak nekustiniet viņu!
+2
-3
Trauklupata20.04.2021, 23:12:46
čempion,laiks iedzert tabletīti..
+4
-1
tiešām suns21.04.2021, 05:25:49
čempions arī neērts iedzīvotājs ventspilī ,te dome mīl tikai pakļāvīgus neko negribošus bailīgus cilvēkus .kā kāds atver muti par reālām lietām domes ,,palīgi,, draudzīgi izlamā...nu tas mums neērtajiem skaidrs jau sen...
+2
-3
Arnis Junge21.04.2021, 10:19:41
Ir kāds piemērs!? Tevi par ērtu jau nu noteikti nodēvēt nevar. Gan jau savos Talsos ar neesmi mīlēts, ja esi sācis šeit komentēt. Un to, ka kul tukšus salmus, jo nekam no tevis teiktā nav seguma, ar jau visi ir pamanījuši!
+4
-3
Jeska21.04.2021, 08:53:45
Man viens teic ka "čempions" nogrima , bet sūdi taču ne grimst !:))))
+1
-3
Opaps21.04.2021, 12:19:43
Vai esi izmucis no Tvaika ielas viesnīcas ?
+2
-2
tiešām suns21.04.2021, 14:16:38
jungem -turieties no manis pa gabalu . jūsu darbi man smalki zināmi ,bijāt kādreiz sirsnīgs =tagad stagnāts un roklaiža domei ,meklējat darbu savlaicīgi .ja gribat varu parūpēties lai talsi jums būtu slēgti..opaps var balsot par cietumnieku -vecuma marazms...
Pievieno komentāru:
Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties:
Komentāri (12)
Ko tu pīpē ? Padalies ar citiem!
Andris Lapukoks
"pīpēju" Kristus Evanģēliju
varu padalīties,bez maksas!
Čempions uzkrăj spĕkus turpmăkajai cīńai ar mošķiem...
Runā, ka viņš atrodas Rīgā ,Tvaika ielā.
Tak nekustiniet viņu!
čempion,laiks iedzert tabletīti..
čempions arī neērts iedzīvotājs ventspilī ,te dome mīl tikai pakļāvīgus neko negribošus bailīgus cilvēkus .kā kāds atver muti par reālām lietām domes ,,palīgi,, draudzīgi izlamā...nu tas mums neērtajiem skaidrs jau sen...
Ir kāds piemērs!? Tevi par ērtu jau nu noteikti nodēvēt nevar. Gan jau savos Talsos ar neesmi mīlēts, ja esi sācis šeit komentēt. Un to, ka kul tukšus salmus, jo nekam no tevis teiktā nav seguma, ar jau visi ir pamanījuši!
Man viens teic ka "čempions" nogrima , bet sūdi taču ne grimst !:))))
Vai esi izmucis no Tvaika ielas viesnīcas ?
jungem -turieties no manis pa gabalu . jūsu darbi man smalki zināmi ,bijāt kādreiz sirsnīgs =tagad stagnāts un roklaiža domei ,meklējat darbu savlaicīgi .ja gribat varu parūpēties lai talsi jums būtu slēgti..opaps var balsot par cietumnieku -vecuma marazms...