šokētajai ventspils pašvaldībai šokējoši nepatīkams jaunums
no 2.marta visiem daugavpils iedzīvotājiem nav jākopj pieguļošā teritorija.nu vēl viena pilsēta ir parūpējusies par saviem iedzīvotājiem.nu mani ..mīļie ventiņi.. palūkosimies kā mūsu pašvaldība parūpēsies par mums? apmēram tā.
Komentāri (32)
vēlreiz uzdodu jautājumu ventspils pašvaldībai.kad tiks pacelts un skatīts jautājums par ventspilnieku atbrīvošanu no piegulošās teritorijas kopšanas.
Bet kāds tev kā talsiniekam ar to sakars? Ej prasi talsiem to!! Tur noteikumus vēl salīdzinoši nesen grozīja un sagrozīja nu galīgi ne pa tavam prātam.. Bet tu te ventspilniekiem gaisu jauc! Ej sēdi savos talsos un dīc mainīt turienes noteikumus.
dīvainis ko tur vēl teikt.es neprasu lai pašvaldība ņem mani un visus ventspilniekus savā maizē.visa šitā garā sarakste būtu izbeigusies ja atbildētu pēc būtības.nav atbildes kāpēc-uzminiet nu.
bet viņa aizraušanās ar indiešu filmām...:)
----------------
"Diskodejotāju" kovid karantīnā noskatījos, bērnības klasika:!)
Lūk - tur nekāda ideoloģija!
gara izvērtusies tā rakstīšana,tikai atbilde no domes un viss.taču no kabineta ar mani lamāties. nav pareizi.nav jābūt gaišreģim lai saprastu kurš atbild.pilsēta maza.bet par tām indiešu filmām.tās taču no pagājušā gadsimata?.sapratu tagad -tā domāšana un izteicieni arī no turienes.diskodejotājs?ha-ha.