Augstākā tiesa pareizi rīkojusies.

krustmateflorence | 10.03.2021, 18:57:58 | 1336

šodienas Ventas balss avīzē lasu, ka noraidīta apžēlošana A. Lemberga krimināllietā , un pareizi ir, jo pa saviem nedarbiem likuma priekšā -visi ir vienādi .

Komentāri (38)

• -15
    sranskis 10.03.2021, 19:16:30

Pilnmēness vai 6.palātā nelegāls internets ievilkts?

• -12
    arcus 11.03.2021, 09:03:13

Izskatās, ka zālītes nav iedotas! Vai tiešām cilvēks nesaprot, ka raksta pilnīgas muļķības (es te nerunāju par personības dubultošanos, kas pati par sevi jau ir diagnoze). Cilvēks, kas nav notiesāts nav arī apžēlojams. Drošības līdzekļa maiņa nav apžēlošana, uz šo brīdi cilvēks ir nevainīgs!!!!! Es saprotu, tantuks (tīnis?) īsti vesels nav, bet izteikties gribas. Nožēlojami!!!

• -1
    Vilis Skuja XVI 10.03.2021, 20:02:55

https://jauns.lv/raksts/zinas/432476-bordans-aicina-nosodit-augstakas-tiesas-priekssedetaja-strupisa-izteikumus

• -18
    sranskis 10.03.2021, 20:26:04

Un kad Pjordāns pats izteicas, tad tas bija pareizi! JēKāPisti savā elementā!

• -2
    еs 11.03.2021, 09:52:19

Vēl prokuratūras lietvedībā, kā atgādināja žurnāls "Ir", atrodas divas citas lietas:

* tā dēvētā Lemberga stipendiātu lietu, ko izmeklē kopš 2007. gada;
    * no Ventspils amatpersonu lietas izdalītais kriminālprocess par triju savulaik valdošo partiju iespējamo piekukuļošanu saistībā ar Ventspils naftas privatizāciju.

• -14
    sranskis 11.03.2021, 10:16:38

Kāpēc IR sorosīti neraksta par tām 400 + krimināllietam uz katru policijas izmeklētāju? Tāpēc, ka par to nav pasūtījuma! Avots-https://www.tvnet.lv/7197314/pa-800-kriminalprocesiem-uz-izmekletaju-ko-nozime-kadru-trukums-kriminalpolicija

• 0
    aldisbezbardis 11.03.2021, 12:14:23

BŪTU JAU LABI , JA LIKUMA PRIEKŠĀ VISI BŪTU VIENĀDI........................

• -5
    krustmateflorence 11.03.2021, 13:11:29

sranski-brauciet ar steigu uz tvaika ielu 2.-tur jums sen jau vieta ar savu gultasbiedru-arcusu.

• -1
    Vadims Kevrelis 11.03.2021, 14:54:31

es: kā stāstīja žurnālisti savās diskusijās par stipendiātiem, tad to tiesai būs grūti un faktiski neiespējami pierādīt jo nauda tika dota uz ''ķepas''.

• -17
    Lāsma Veckrāce 12.03.2021, 13:15:26

Šodien Bordāns liek uz tepiķa TLPadomē AT priekšsēdētāju Strupišu, jo saskatījis, ka tas" grāvis, kaitējis un apdraud tiesu varas autoritāti". Viņš aicina pieņemt Rezolūciju un nosodīt Strupiša "izteikumus".Es redzēju Strupiša interviju, kurā viņš teica, ka Lembega lieta ir hrestomātisks piemērs, kur tiesnešiem, pat prokuroriem mācīties, lai zinātu, kā nedarīt turpmāk..Strupišs runā par lietu un problēmu, kas pastāv, jo t.s A.L. lieta tika intensīvi skatīta 1.instancē 12 gadus un 24.04. apritēs 22 gadi, kopš uzsākts kriminālprocess pret Lembergu. Apsūdzības vairākkārt mainījās, milzīgi prokuroru aizšķūrēti papīru blāķi, procesuāli pārkāpumi, ierobežotas tiesības un aizstāvība u.c. Bordānam nepatika, ka Strupišs , komentējot ELT izveidi un tiesnešu amata kandidātu izvēli, teica, ka sasteigta! Bordāns saņēma juristu pārmetumus par aizrādījumu tiesnesim Magoņa lietā, toties uzspēja dot mājienu citiem , kā "pareizi" jātiesā .Jansone saprata. Labākā "aizsardzība" ir uzbrukums Strupišam

• -3
    tiešām suns 13.03.2021, 11:33:59

forumā bija kāda cilvēka komentārs-cietumā ieliktais cilvēks no ventspils domes nav vainīgs kamēr...utt.vai jūs galīgi traki esat?likums nosaka apelācijas iespēju kuru var izmantot vai nē.taču sods jau ir un tur neko nevar izdarīt.tas jau ir fakts .kas būs tālāk-redzēsim.čikatilo arī rakstīja apelāciju.to atļauj likums .apmēram tā.

• -10
    sranskis 13.03.2021, 12:31:58

Izskatās, ka traks esi tu vai pareizak sakot- bez loģiskās domāšanas un kaut mazākajām zināšanām par lietām, ko raksti!

• -1
    All-cash 13.03.2021, 20:35:33

Pēc sprieduma, tiesneses kundze izskaidroja: 10 dienu laikā var prasīt pilnu nolēmumu abas puses, ja uzskata par vajadzību. Pēc pilna lēmuma saņemšanas puses var lemt pārsūdzēt vai nepārsūdzēt .Un tikai kopā ar pārsūdzību var prasīt drošības līdzekļa {apcietinājuma ) maiņu. Tākā neko nevar te mainīt līdz nākoši tiesai, tagadējais spriedums ir spēkā. Izskatās , ka nu ir pilntiesīgs zeks. Un argumenti ,ka nav vainīgs vai nav notiesāts nu īsti vars neder. nekā pesonīga

• -9
    sranskis 13.03.2021, 21:25:48

All-cash- nevajag te stāstīt basņas un maldināt publiku! Spriedums stājas spēkā, ja tas nav pārsūdzēts noteiktajā termiņā pec pilna sprieduma saņemšanas. Pilna sprieduma vēl nav, līdz ar to nav arī ko pārsūdzēt!

• 0
    All-cash 14.03.2021, 09:06:52

Es jau saku to pašu. Kamēr nav otras vai trešās tiesas sprieduma, pirmās tiesas spriedums ir spēkā. Nākošās tiesas var mainīt , vainu atbrīvot vai pielikt klāt vai atstāt spēkā šo spriedumu. Bet nu pagaigām jāsēž.

• -7
    krustmateflorence 13.03.2021, 15:32:41

mūsu pilsētas bijušajam baronam-cietumā trūkstot-datora-mobilā telefona-un burbubļvannas- turku kafijas vietā esot jādzer nabagu kafijas dzēriens--arī medicinisko apkopi nevarot saņemt-nu visādas vainas-vārdu sakot-nu nav tā cietuma kamera nekāds luxus numurs-ar lodžiju un ar skatu uz pilsētu-vai die cikgrūti baronam.Bet ko lai saka un kā lai savu termiņu izdzīvo citi zeki-lai priecājas ka nav ielikts kopejā kamerā ar pārejiem zekiem... .

• 0
    covid-21 Ventspils 14.03.2021, 14:47:16

Cik zināms,netālu no Centrālcietuma atrodas Matīsa kapi...
    Vēl viena ekstra...

• -3
    tiešām suns 13.03.2021, 21:31:56

sranska komentāri vienkārši superīgi.labi ka mums ir izglītoti un reāli domājoši cilvēki.citādi varētu padomāt ka ar visiem ventspilniekiem kaut kas nu dikti nav kārtībā. apmēram tā.

• -2
    A.n.i.t.a 14.03.2021, 05:54:54

Izskatās ,ka ir cerība , ka ventspilnieki visi vēl nav nozombēti un tas priecē........

• -2
    krustmateflorence 14.03.2021, 10:37:34

korumpantiem jāsež cietumā-pietiek aplaupīt valsti un tās iedzīvotājus-jo visi godīgie un strādīgie cilvēki ir pelnijuši-6000.lielu pensiju-ne tikai A. Lembergs.

• -14
    Lāsma Veckrāce 14.03.2021, 11:33:34

Krustmāte, pie pensiju noteikšanas ir vainīga valdība, mainot pārsvarā sev par labu likumus.Lembergs jau nenoteica sev pensiju. Latvijā lielākā pensija ir 19400 eiro.Piekrītu, ka lielākai daļai ir smieklīgas un cilvēku pazemojošas pensijas, pat cilvēkiem ar ļoti lielu - darba stāžu (no 40-60 gadiem), vienmēr maksātiem nodokļiem un daļai pat ar lielu algu, jo "nepareizā" laikā aiziets pensijā. Tā bija mammas bērnības draudzenei.Par to, ka "visi godīgie un strādīgie cilvēki" pelnījuši 6000 eiro pensiju ļoti dīvains no Krustmātes puses.Nelidināsimies mākoņos, bet , manuprāt, no 800 - 1000 eiro pensijai būtu mazākajai pensijai, lai varētu izdzīvot un nopirkt zāles. Krustmateflorence,ja esat pensijā, tad cik tūkstoši ir jūsu pensija, ja neesat, tad , ņemot vērā jūsu augstos amatus, tai skaitā rēdereju, jums noteikti "draud" liela pensija, varbūt pat lielāka kā Lembergam. Lai veicas!

• -2
    krustmateflorence 14.03.2021, 15:46:52

Latvijas leģenda Raimonds Pauls-miljoniem cilvēku -ar savām dziesmām dāvājis prieku-pat viņam nav tāda pensija-jo cilvēks ir patiesi godīgs--atceros kā viņa bankas kontu iztīrīja smalkie zagļi- -kuri vēl šobrīd ir uz brīvām kājām?
    Un jūs Lāsma Veckrāce-- līdz galam neizprotat politisko situāciju Latvijā-es ticu visām partijām -bet tai pašā laikā nevienai-un man ir savs pamats-esmu pensijā-bet tā man protams ir ārzemēs strādājot nopelnīta-to visu noziedoju labdarībai -cilvēkiem un dzīvniekiem--jebkurā gadījumā -es savus miljonus nopelnīju godīgi un smagi strādājot-un strādāju attālināti -es vēl šobrīd-jo man ir daudz -krustbērnukrustbērnu--vārdu sakot nodarbojos ar mecenātismu .

• -9
    Lāsma Veckrāce 14.03.2021, 17:44:37

Uzskatu, ka Pauls ir izņēmums, kas to valdības viņam nozagto naudu no bankas, godīgi nopelnījis ar savu talantu. Neticu, ka mums vairāk būs tādi pasaules līmeņa mūziķi.Kaut izņēmuma kārtā viņam jau to naudu varēja nezagt.Pieļauju, ka tā lielākā pensija valstī - 19000,400 eiro varētu būt kādam baņķierim, vēl "krutākam" oligarham kā Lembergs , vai pat Saeimā atsēdošam un politisku apsvēŗumu dēļ "iestumtam". Krustmāte, atvainojiet, es apšaubu jūsu "pareizo"izpratni šodienas politikā. Un, cik var ticēt partiju solījumiem, redzējām jau Saeimas vēlēšanās.Politologi, pazīstami un populāri jurist iu.c. ir izteikušies, t.sk. intervijās, ka, šī ambiciozā valdība ar faktisko komandieri Bordānu priekšgalā, ir sevišķi politizēta, kas runā pretī vai kritizē augstos kungus, ir "jānostumj" no politiskās skatuves ar visiem līdzekļiem. Redzējāt Bordāna - Strupiša "dueli"? Man atstāstīja, ka katrs palicis pie sava viedokļa. Jansone saprata ministra mājienu,kad viņš bāra Magoņa lietas tiesnesi.

• -4
    krustmateflorence 15.03.2021, 11:37:10

šai valdībai milzīgi smaga un vēl nebijusi nasta -jāiznes -
    jāsaliek cietumos visi korumpanti-un valsts izzadzēji -un tad būs arī izrāviens ekonomikā -un tad visiem būs siltas mājas -kur dzīvot un nevienam nenāksies - atkritumu urnās-ēdienu meklēt-

• -3
    Ķitvainazīt 16.03.2021, 09:37:51

Neizdosies....sevi jau cietumā neliks. P.S. Tu arī no turienes barojies?

• -4
    Lāsma Veckrāce 15.03.2021, 19:36:38

Krustmateflorence, atvainojos, bet nevajag jaukt zapti ar zeķturiem."Šai valdībai" vispār nevajadzēja te būt. Ko var gaidīt no valdības, kuru ievēl ar šovu, pasakainiem nekad neizpildāmiem solījumiem, senioru dullināšanu ar lielām pensijām un politiskiem apsvērumiem? Komiķi -Kaimiņš un Kivičs par "savām pūlēm" pat dabūja spērienu pa to vietu, kur mugurai beidzas nosaukums. Toties līdzēja iestumt Saeimā nejaušus garāmgājējus. Grūti viņiem un tautai arī.Tagad nu strīdas un sitās, kā mušas pa tūti. Mums katram savs viedoklis.

• -1
    tiešām suns 16.03.2021, 09:55:36

labi lai tā būtu. lai ir viedokļi-reāli un tuvu fantastikai.vai arī robežojas ar nekaunību.taču lietas būtību tas nemaina. ir cietums ir sods.un tas arī ir fakts ka viedoklis atkarīgs nedaudziem no tā cik tuvu esam silei un cik daudz esam paspējuši ieleksēt vai vēl ceram to izdarit..un protams no cilvēku godaprāta un-baidos pat tādu vārdu minēt kā sirdsapziņu.kādiem tās vispār nav apmēram tā.

• -1
    krustmateflorence 16.03.2021, 10:04:00

Lāsma-vai cita valdība-pensionāriem-invalīdiem-šo 200.euro pabalstu iedotu--noteikti ne---vai cita valdība--bērniem 500.euro pabalstu tagad krīzes laikā iedotu-noteikti ne--jo sarkano pilna Latvija-kuri sākoties valsts neatkarībai--tēlaini sakot-savu mēteli pārvilka uz -otru pusi--un rausās pie-{zelta} siles--kurš vai kura bija nekaunīgāks-grāba -sev cik vien var-
    man neviens neiestāstīs pretejo-es zinu kādas rezidences ir saceltas šiem bijušajiem komunistiem-Jūrmalā-mežparkā-un vēl visur citur.
    nu tagad šos {barokļus} -tieši šī valdība -sāk tupināt aiz restēm-un labi ir-lai šai valdībai veicas tālāk.

• -5
    Lāsma Veckrāce 16.03.2021, 10:51:48

Krustmāte, es atkal lasīju, ka tieši pirmie bija ZZS, kas ieteica priekšlikumu par tiem 500 eirikiem. To noraka, un pēc tam "labā " koalīcija, kad sāka degt dupši un vēlēšanu gaidās gribējās būt labiem, pasniedza kā savu priekšlikumu.Ja runā, lai būtu fakti, ja lielās, lai būtu darbi.Jūs laikam ilgi bijāt prom tajā Lielbritānijā, ka reizēm, atvainojos , tik bērnišķi spriedelējat par politiku

• -1
    Egils Kraulers 16.03.2021, 17:45:10

Lāsmiņ - nu atkal garām. JKP priekšvēlēšanu programmā bija minēti konkrētie skaitļi - 3x500 un gada skaitlis, 2019. g. Iedzīvotāji bija citās domās un valdību mums sastāv no 5 partijām, katra ar saviem solījumiem. Patlaban ir sasniegts, ka minimālā alga ir 500 EUR. Iespējams, ka nākošajā gadā valdība tiks tālāk.

• -3
    sranskis 16.03.2021, 18:11:04

davoxam- domā, ka cita valdība turpinās šīs kliķes iesākto?

• -1
    Egils Kraulers 16.03.2021, 18:33:53

sranskim - feini, ka iesaistījies. Pēc Tavām domām - vai visa šī valdība ir viena vienīga kliķe, jeb ir arī izņēmumi? Vai tikai neesi JKP fans?

• -2
    sranskis 16.03.2021, 19:27:37

davox- neticēsi, bet neesmu neviena fans- ne Lemberga, ne Gobzema un kur nu vēl JēKāPistu vai Kankariņa fans. Bet drīzāk piekristu Lato Lapsam, ko viņš izteica vienā TV24 reidījumā!

• 0
    Egils Kraulers 16.03.2021, 21:10:05

Sranskim - nu ar Lato gan esi uzmanīgs, visu viņa teikto nevar ņemt par pilnu, pārdevies ne vienu reizi vien. Kārtīgs lapsa :)

• -2
    sranskis 16.03.2021, 21:15:44

davoxam- esi pazīstams ar Lapsu, ja tā saki?

• -1
    Egils Kraulers 16.03.2021, 22:48:10

sranskim - ar dzīvnieku vai Lato:)? Neesmu īsti pazīstams, bet politiskajām norisēm sekoju līdzi no pag. gs. 90. g. vidus. Atceros pat to, kad vēl 1998. g., kad nebija sadalītas ietekmes sfēras, balerūns apvainoja savas medību kucītes pazušanā A. Šķēli, reāli bija sabijies. Kaut kas līdzīgs notiek tagad, ar nepamatotiem apgalvojumiem no Kristīnes puses par liegumu piegādāt zāles Aivaram no Tieslietu ministra puses.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: