Csdd

Blogs | 13.02.2021, 20:52:59 | 1045

Vai braukšanas apmācības man obligāti jāiziet autoskolā kurā esmu pieteikusies vai arī nokārtojot visus eksāmenus braukšanu varu uzsākt un kārtot kur gribu citā autoskolā?

Komentāri (4)

• 0
    Nobody 13.02.2021, 21:17:41

Tas noteikts tavā līgumā ar autoskolu, droši vien.
    Palasi līgumu.

• -1
    gg65 13.02.2021, 22:38:50

Neviena skola nevar aizliegt izvēlēties instruktorus. Tev autoskolā jānokārto ir tikai teorijas eksāmens. Tu vari mācīties braukt pie jebkāda cita instruktora, kurš ir reģistrēts CSDD. Vari pēc teorijas nokārtošanas pārnest visus savus "papīrus" uz jebkuru citu autoskolu un tur pabeigt visu.
    Ja autoskola sprauslo pretī, tad tai jaunajai autoskolai to pasaki un viņi nokārtos.

• 0
    Nobody 14.02.2021, 00:27:46

Kru. Pateikt jau var kaut prezidentam.
    Bet ja līgumā paredzētas soda sankcijas, līgums jāpilda vai jāgroza. Vai arī Kru tās apņemas nomaksāt par padoma došanu?

• -1
    gg65 14.02.2021, 11:42:51

Kurš ir vainīgs pie tā, ka tiek parakstīts tāds līgums? Protams, var parakstīt līgumu arī, ka turpmāk katru gadu 10% no algas ziedos autoskolai.
    Kārtējā mācība cilvēkam izlasīt papīru zem kura liek parakstu.
    Katrā ziņā es stāstu no vairāku cilvēku pieredzes. Ir autoskolas, kas iedod tev visus papīrus un atļauj bez problēmām iet uz citu autskolu kārtot braukšanas, bet ir autoskolas, kuras cenšas tevi apvārdot un piespiež palikt. Tad var pazvanīt savai jaunajai autoskolai, izstāstīt situāciju un viņi kā visu noteikumu pārzinātāji ātri noliks pie vietas veco autoskolu.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: