Ja kāds pirms gada teiktu.

krustmateflorence | 16.12.2020, 11:03:30 | 1291

Labāk pateikt nevar, kā to šodienas avīzē raksta, tās galvenā redaktore -GUNDEGA MERTENAS K-DZE. visu cieņu viņai, tā ir ļoti gudra sieva.
Vēl tik papildināšu pie teiktā , savas pašas domas.
Ja kāds pirms gada teiktu, ka divas sievietes un divi vīrieši mīļi nevarēs gulēt vienā dīvānā, es neticētu, ja kāds pirms gada man teiktu, ka ka vēl joprojām nevar izlidot no valsts kur gribi , es neticētu.
bet ko var prasi't no valdības teātra aktieriem, ja tiem nav gudra režisora.

Komentāri (14)

• -4
    Angriff 16.12.2020, 11:27:27

Vai vēl kāds,izņemot krustmātiflorenci,lasa to,iespējams, Lembergam pastarpināti piederošo lapeli?

• -3
    Persona 16.12.2020, 12:06:14

Es veikalā izlasu pēdējo lapu, kas miruši.
    Vairāk tur nav ko lasīt.
    Par Lemberga slavēšanu pilns favebooks

• -2
    yolo 16.12.2020, 12:30:15

Saimniece gribēja labi justies pirms svētkiem. Palūdza, lai kāds par viñu ieraksta kaut ko labu

• -9
    keda 16.12.2020, 16:58:34

Man šķiet, ka pirms kāda laika nenormāli slavēja Aivaru, tad sāka lamāt vb un aivaru, tagad atkal mīlas brīdis :D

• -9
    krustmateflorence 16.12.2020, 15:41:44

Iedomāsimies uz brīdi sevi A. Lemberga ādā, nu miljonārs , bet arī vinām jāievēro visi valdības teātrī iestudētie scenaŗiji, atsķīrība tikai tanī , kad man un viņam ir privātā lidmašīna, un mēs jebkurā laikā, varam aizlidot kur gribam, un otrs , mēs esam finansiāli neatkarīgi.
    bet patiesībā, šis stāsts ir par to , cik ļoti ,ļoti no valdības puses, tiek ierobežotas cilvēka brīvības.
    Haos būs nākamo gadu ,kad aizņemtā nauda , būs atkal nodokļu maksātājiem-europas bankai jāadod.

• -2
    еs 17.12.2020, 14:10:35

''mēs jebkurā laikā, varam aizlidot kur gribam''

Lembergam jāsaņem tiesas atļauja.

• -10
    Soross 16.12.2020, 15:53:53

Vispār man vajadzēs piestrādāt pie tā, lai visā pasaulē cilvēki sāk pie visa vainot viens otru, nevis vīrusu! Citādi, noņemoties ar reāliem jautājumiem (piem., kā nesaslimt, neizputēt vai tamlīdzīgi), pavisam aizmirsīs par visādiem pseidojautājumiem, kādus es visu laiku mēģinu bīdīt.

• -1
    Vilis Skuja XVI 16.12.2020, 17:09:50

Kā tur bija Hašekam par krietno kareivi Šveiku?
    Ko tautā dēvēja par "kucīti"?Pielīšanas politikas dēļ.Avīzi vai tās redaktoru?

• -4
    krustmateflorence 17.12.2020, 14:05:57

visā normālā pasaulē , cilvēkus neapspiež, ne ar likumiem , ne ar ierobežojumiem.
    Maz ticams, ka Latvija no šī apburtā loka ,tik ātri tiks ārā.
    Sekas jau tagad ir neprognozējamas, fakts ir viens, cilvēki taupiet naudu , turiet iekrājumus, lieki naudu netērējiet, jo finansiālais krahs tuvojas.
    Jau tagad ,puse Latvijas dzīvo dziļā nabadzībā, jo cilvēki nevar atrast labi apmaksātu darbu, būs daudz maksātnespējīgo lietu ko izskatīt tiesām, jo vairums cilvēku ir , un vēl būs rupji runājot ,iedzīti strupceļā.
    Valdībai jānāk pretī ar finansiālu atbalstu, ik vienam cilvēkam , kuru reālie ienākumi mēnesī nepārsniedz 500.euro.
    Pietiek, katru dienu ziņās kladzina, tik saslimuši , ik miruši no covid, bet cik mirst no bada un zāļu trūkuma, un cik cilvēki kļūst maksātnespējīgi, to ne viens no valdības pat nepiemin?
    Ja pirms pāris gadiem ,man kāds teiktu , ka Valsts būs tādā bankrota stāvoklī, un cilvēki tik izmisuši un depresīvi, es nudien -neticētu.

• -9
    Latvija pāri visām! 17.12.2020, 23:58:38

Kur tad ir tā normālā pasaule?
    Atlikusi Mongolija. Un Turkmēnija, kur par masku valkāšanu ir cietumsods.

• -7
    Soross 20.12.2020, 23:52:02

Ir jau tādi režīmi, kam galvenais - lai būtu, par ko sodīt. Aizliedzam maskas un sodam par to valkāšanu! Vai arī aizliedzam atsegt seju un publiski parādīties bez maskas, un sodam!

• -1
    *** 21.12.2020, 12:47:50

Jā, jā, arī Ziemassvētkus mums neļaujot svinēt. Tā, šķiet, bija redaktores slejā.
    Saprotu- katram savi uzskati, bet visam ir robežas. Tur jau seeeeeen "šauj pāri strīpai". Bet nekas- ietaupīsies nauda, nākamgad nepasūtot vairs avīzīti, jo tā tik tiešām nav vairs lasāma + daudzās gramatiskās kļūdas rakstos, brāķi avīzē- tukšas, baltas lapas, tad 2 x uzdrukāts uz vienas lapas, ka nav izlasāms nekas vairs....

• -6
    Lāsma Veckrāce 23.12.2020, 19:43:32

Parunāsim labāk par Ziemassvētkiem.Saņēmu apsveikumus no mīļiem cilvēkiem ,bet autori apakšā nav.Lai nav, ar roku rakstīta kartīte tagad retums.Lūdzu-Lai mums visiem Vērša gadā
    Darbiņš ir un veiksme vada!
    Atnes veselību -maisu!
    Aiztriec kovidu pa gaisu!
    Lai pa baltu sniegu Ziemassvētki pretī brien,
    Citādi " līdz brošai" - lietavas tik vien!
    Lai mums visiem veicas un dzīve,kaut pamazām, sakārtojas un iet uz augšu.Nenokaram degunus!

• -2
    krustmateflorence 30.12.2020, 09:11:39

Ja man pašai nepiederētu privātā lidmašīna, tad nezinu kā būtu, bet man viņa ir, un atlidoja pie manis ,gan draugi ,gan radi, un mani nekādi ierobežojumi ir kā, zivij ūdens, redziet kāda vara, ja tev bankas kontos čuč miljoni. Skaistus svētkus visiem,un neņemiet tuvu pie sirds, visus likumus un plikumus, pēc ziemas , būs atkal silts pavasaris.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: