Izglītības pārvaldei- PII iestādes covid
Man rodas jautājums, ja jau veikalos un kultūras iestādēs jāvelk maska, vai nebūtu pareizi ka bērnudārzos vedot un izņemot bērnu būtu jāuzvelk tā uzparikte?
Man rodas jautājums, ja jau veikalos un kultūras iestādēs jāvelk maska, vai nebūtu pareizi ka bērnudārzos vedot un izņemot bērnu būtu jāuzvelk tā uzparikte?
Komentāri (11)
Būt jauzvelk vāverīts-kuplastīts mask.
Labs ierosinājums, iesaku par šo parunāt ar citiem bērnudārza vecākiem varbūt vienojaties par kopsaucēja. Ekstra piesardzība nekad nenāk par skādi
Draudzene teica, ka viņai dārziņā ejot pēc mazā bija jāvelk maska. Var būt vecāki vai audzinātājas jau to var ierosināt, vai vadītāja. Piekrītu, ka drošība par ļaunu nevienam nenāks!
Bērniem ,protams,nav obligāti maskas lietot.Bet aizliegts arī nav.Tad kāpēc nevarētu arī bērniem,ja tiem pašiem liekas interesanti?
Būtu pareizi izdomas bagātiem valkāt maskas
1.pa nakti
2.no rīta
3.pa dienu
4.vakarā,
5.vannā
6.dušā
7.auto
8.visur citur, kur sniedzas fantāzija,
Jo extra piesardzība nekad nav par skādi.
:D
Jums neliekas smieklīgi, ka vienā valkā , bet otrā nē? :D
Ventspils pilsētas Izglītības pārvalde vadās pēc Ministru Kabineta noteikumiem Nr. 360 “Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai”, kuri nosaka kā izglītības iestādēm ir jārīkojas.
Ventspils pilsētas Izglītības pārvalde aicina vecākus izvērtēt epidemioloģisko situāciju un izmantot sejas maskas arī izglītības iestāžu telpās.
Paldies @izglītības pārvalde. Tad sanāk tikai izvērtēt, ne obligāta lietošana, piemēram šovakar biju mego veikalā un aiz manis stāvēja divas meitenes, pārdevēja pateica - bez maskām es neapkalpošu, divu sekunžu laikā maska bija purnā.
Ja godīgi , PII no rītiem ir lielāka drūzmēšanās kā veikalā, uzskatu tā būtu normāla prasība valkāt masku obligāti vedot uz un no bērnudārza.
Vai jau iepazināties ar iespējamām normālām prasībām kur valkāt masku?
Atbilde ir - visur! Un savam zīdainim arī uzmauciet, lai pacaks laicīgi zina savu vietu.
Un nekas jūs neglābs, visi tāpat mirsiet!
Drīz bez uzpurņiem staigās tikai sevi cienoša elite.
Andis Pirms 11 stundām, 3 minūtēm
Es pagrieztos un aizietu,vairs tādu veikalu neapmeklētu.