Tā ir? Tā nav? Nezināmi? Eeeeeeeeee | 22.04.2020, 13:30:57 | 1542 Es nesaprotu! Kapēc es savā 9stāvu māju pagalmā nevaru turēt vistas?Kas tur tik slikts? :(
+3 -4 gg65 22.04.2020, 23:26:34 Tāpēc, ka tev nav "savs" 9stāvu māju pagalms. Tas ir kopīpašums. Tev ir jādabū 50% +1 balss kopsapulcē un tad dari ko gribi uz savas zemes.
+7 -1 visvaldisbalamute 22.04.2020, 23:30:53 Meģini fermu uzraut uz jumta. Neizmantota teritorija. Tikai nez ko teiks kaimiņi par gaiļu dziesmām rītos... :D Es priecīgs nebūtu.
+4 -2 Eeeeeeeeee 23.04.2020, 07:03:19 Es pamēģinās uz jumt, jo kapēc, lai nepamēģināt, ja! ;)9stāvu pagalms ir tikai mans, jo es tur bij pirmais! Pārējie var priek ķert, ka es atļauj tur visiem būt un darīt kaut ko! :)
+1 -1 <>^<> 23.04.2020, 20:07:49 Tāpēc,ka tu esi vista,savos stulbos ragos izvista!vista nevar turēt vistu!Saprati?!ja aizlēji mūli,tad guli ar vistu!nepird te pa tukšo,Skaidrs?!
+5 0 JD1070 24.04.2020, 08:26:53 Turi kāpņu telpā. No rīta ejot lejā pīpēt izber graudus, pēc tam nākot aukša savāc olas!
+2 -2 Soross 24.04.2020, 13:48:28 Tad kāpēc nepieteikties uz izsoli, lai atpirktu dambriežu dārzu? Un turēt visādus lopus!
+6 -1 .Barons.. 24.04.2020, 16:00:04 To Irss,ko ir iekš Irs Dārz,labak būt derig priekš Jakt.Ar viss Šov,le zinat.
+1 -1 Peļu junkuriene 26.04.2020, 08:12:16 Baron!Kāda jagte!Tu diezvai beigtai lapsai no 2m trāpīt!!!
Komentāri (19)
Turi uz balkona un virtuvē, kas tur slikts?!
Vajag takš svaigo gaisiņ! Vajag just to brīvības smarž! :)
Tāpēc, ka tev nav "savs" 9stāvu māju pagalms. Tas ir kopīpašums. Tev ir jādabū 50% +1 balss kopsapulcē un tad dari ko gribi uz savas zemes.
Meģini fermu uzraut uz jumta. Neizmantota teritorija. Tikai nez ko teiks kaimiņi par gaiļu dziesmām rītos... :D Es priecīgs nebūtu.
Ja Rīgā bites var turēt uz jumtiem,kāpēc vistas būtu sliktākas?
Es pamēģinās uz jumt, jo kapēc, lai nepamēģināt, ja! ;)
9stāvu pagalms ir tikai mans, jo es tur bij pirmais! Pārējie var priek ķert, ka es atļauj tur visiem būt un darīt kaut ko! :)
Jums ***** darīt nav ko, tā skatos..
Pietiek jau ar tiem gaiļiem treniņbiksēs.
Forša tēma, nevis mūžīgās vaimanas par covid-19.
Uz jumta netiek! Visi jumti ciet manā pagalmā! :(
balkona pavisam nav? Vari uztaisīt. Tad audzē tur.
Tāpēc,ka tu esi vista,savos stulbos ragos izvista!
vista nevar turēt vistu!Saprati?!
ja aizlēji mūli,tad guli ar vistu!
nepird te pa tukšo,Skaidrs?!
Es domāju, ka vajag aploku izveidot.
Turi kāpņu telpā. No rīta ejot lejā pīpēt izber graudus, pēc tam nākot aukša savāc olas!
Tā i lāb dom! Super! Liels tev paldies,mīļo cilvēk!
Es ieteiktu turēt dinozaurs! Tiem lielākas olas!!!
Tad kāpēc nepieteikties uz izsoli, lai atpirktu dambriežu dārzu? Un turēt visādus lopus!
To Irss,ko ir iekš Irs Dārz,labak būt derig priekš Jakt.Ar viss Šov,le zinat.
Baron!Kāda jagte!Tu diezvai beigtai lapsai no 2m trāpīt!!!