Ko nozīmē dezinficēt produktus?Augļus un dārzeņus,protams, mazgāt pirms lietošanas, bet pārējo , kā? Vai neesat jau nojūgušies ar to vīrusu?Saka jau,ka daudzi no šīs pašizolācijas un karantīnas jūdzas nost, attopieties, kamēr neesat nonākuši psihiatriskajās klīnikās!Veselību un vēsu prātu ikvienam!
+4
-1
nomaļnieks09.04.2020, 08:26:35
Es nē. Tāpēc es viss produkts apēd pa ceļam līdz mājām.
+2
-1
Eeeeeeeeee09.04.2020, 10:30:30
Es vispār neiegādājos neko no tā, kas ir veikalos...
Tobiš, ne augļus vai dārzeņus. :) Es audzē visu pats! :)
+1
0
Alberts11.04.2020, 00:17:36
Kas par augli ir TOBIŠ...?
+4
0
Nif nifs09.04.2020, 10:37:46
Es tos nomazgāju. Varbūt mazliet rūpīgāk, kā parasti, un viss. Jāpiekrīt Anitai. Zinu dažu, kas patlaban vispār augļus un dārzeņus nepērk- aiz bailēm.
+1
-5
keda09.04.2020, 11:21:20
tos, kas iepakojumus, apsmidzinu ar līdzekli, bet fasētos - piem, sieru, desu, iztinu ārā un ietinu citā plēvē
+6
-3
.Barons..09.04.2020, 15:16:32
Kosmētisk Špirkt būt noderig.Tig ,le dezinficieret pašš sav iekš puss,jo tig 60 Grād stipers.Le deret no Ārpuss ,vaig 70 Grād,le zinat.
+2
0
Bomzis10.04.2020, 17:27:19
Cik vairs ilgi ogu laiks-varēsiet dezinficēt ar "beļiznu"!
+3
0
Alberts10.04.2020, 22:14:39
1:50 Tagad atskaņo Владимир Высоцкий - Утренняя гимнастика
Pievieno komentāru:
Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties:
Komentāri (10)
Dezinficējam gan.Ar spirtu.Uzdzerot.Cits šķaida,citam tīk tīrā veidā,lai jūt,ka nosilst iekšas.
Ko nozīmē dezinficēt produktus?Augļus un dārzeņus,protams, mazgāt pirms lietošanas, bet pārējo , kā? Vai neesat jau nojūgušies ar to vīrusu?Saka jau,ka daudzi no šīs pašizolācijas un karantīnas jūdzas nost, attopieties, kamēr neesat nonākuši psihiatriskajās klīnikās!Veselību un vēsu prātu ikvienam!
Es nē. Tāpēc es viss produkts apēd pa ceļam līdz mājām.
Es vispār neiegādājos neko no tā, kas ir veikalos...
Tobiš, ne augļus vai dārzeņus. :) Es audzē visu pats! :)
Kas par augli ir TOBIŠ...?
Es tos nomazgāju. Varbūt mazliet rūpīgāk, kā parasti, un viss. Jāpiekrīt Anitai. Zinu dažu, kas patlaban vispār augļus un dārzeņus nepērk- aiz bailēm.
tos, kas iepakojumus, apsmidzinu ar līdzekli, bet fasētos - piem, sieru, desu, iztinu ārā un ietinu citā plēvē
Kosmētisk Špirkt būt noderig.Tig ,le dezinficieret pašš sav iekš puss,jo tig 60 Grād stipers.Le deret no Ārpuss ,vaig 70 Grād,le zinat.
Cik vairs ilgi ogu laiks-varēsiet dezinficēt ar "beļiznu"!
1:50
Tagad atskaņo
Владимир Высоцкий - Утренняя гимнастика