Gatavi?
Vai visi gatavi, kad arī Larvijā vairs nevarēs no mājas iziet? :)
Viss par to liecina, la arī līdz Latvijai nonāks stāvoklis, ka nedrīkstēs iziet ārā uz ielas...
Vai visi gatavi, kad arī Larvijā vairs nevarēs no mājas iziet? :)
Viss par to liecina, la arī līdz Latvijai nonāks stāvoklis, ka nedrīkstēs iziet ārā uz ielas...
Komentāri (20)
Nē jo griķi riebjas.
Kartupeļus audzēšu uz balkona puķu podos, bet pakaļa būs jāslauka ar lupatām (labi, ka daudz palagu).
Pie spānīzeriem jau esot...
https://www.tvnet.lv/6931557/covid-19-spanija-darbinieku-pamesti-pansionati-slidotava-parveidota-par-morgu
https://lat.bb.lv/raksts/sabiedriba/2020/03/23/aprekinats-cik-latvija-varetu-nomirt-no-covid-19-sliktaka-scenarija-gadijuma?utm_source=kasjauns&utm_medium=news-widget&utm_campaign=Links-in-partner-sites
Uzpūstais balons -drīz plīsīs, nekas nebūtu tik traki noticis, ja arī Ventspils nebūtu pārpildīta -ar iebraucējiem, kuri līdz sev atved visādas slimības, bet latviski runāt negrib neparko.
Pilsēta iet palēnām uz grunti... .
Pilns forums ar lēticīgajiem,tic visam un dara visu ko liek neaizdomājoties. Protams piesardzīgiem ir jābūt,taču to vajadzēja darīt jebkuros vīrusu laikos - gripas katru gadu ir.Un mirst tāpat daudzi.Kāpēc par to netaisa lielas ''sensācijas''? Pasaulē briest pārmaiņas un šis ir viens no scenārija notikumiem.Viss vēl priekšā.
A kur naudu cilvēki raus?
Par dzīvokli jāmaksā un kaut kā jāpērk ēdiens..
Anglijā visiem pabalstus maksās,a LV kas notiks???
Kurā brīdī ekonomikas kolapss
un tā bīstamās sekas
sāks šķist nozīmīgākas par tiem dažiem procentiem aizgājēju ar vīrusu?
It kā cik noprotams decembra pusē
Varbūt šis vīruss beidzot nolaidīs uz zemes tos ,kam likās ,ka ir visu vareni , naudu šķieda uz visām pusēm , krāva lielveikalos iepirkuma grozus ar kaudzi, pēcāk neizmantoto izmeta konteineros un ne jau tikai Latvijā , bet visā pasaulē dzīvoja pārāk izšķērdīgi.Varbūt pierausies un apdomāsies, bet varbūt arī nē , ja jau pirmajās dienās raud par naudas trūkumu.Anglijā jau nu gan pabalstus maksās tikai pilsoņiem , bet ne velti tik daudzi tagad skrēja atpakaļ uz Latviju, jo valstij jau savi pilsoņi esot jāatbalsta , nu tagad gaidīs pabalstus no nīstās valsts , no kuras laimes meklētāji aizbēga......
Anita,ja tu nevari atļauties nopirkt sev iepirkuma grozu ar kaudzi,tā jau ir tava problēma..Es strādāju un dzīvoju LV,maksāju nodokļus...domāju arī par citiem cilvēkiem,nevis tikai par sevim
Es arī strādāju un maksāju nodokļus Latvijas valstij, es varu atļauties pirkt , bet nekad negrābju vairāk kā vajag , nekad neesmu metusi laukā ēdienu, nemetu laukā labas drēbes un apavus, jo neskrienu līdz modes tendencēm un nemainu garderobi katru sezonu , jo tas ir aplami. Tici man , nav man problēmu , esmu labi paēdusi, kārtīgi apģērbusies un iekrājusi nebaltai dienai ,lai nav pastieptu roku jāiet uz pašvaldību lūgt pabalstu.Paldies Dievam, mani tuvinieki ir tādā pašā dzīves līmenī un neprasa žēlastības dāvanas.
Katram savs viedoklis,par to es nestrīdēšos..
Un lūdzu savu vecumu nesalidziniet ar citiem,jo diez vai jauniesi 20 gadu vecumā krās naudu nebaltai dienai..
Un te ir rezultāts , jaunie bez kapeikas kabatā cer tagad uz pašvaldības un visas valsts palīdzību . Kas attiecas uz manu vecumu, neesmu vēl pensionāre, bet mani bērni tāpat ir iekrājuši X stundai un tagad tā tuvojas.
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/arzemes/lietuva-otrs-mirusais-covid-19-pacients.a353135/
Jā ir 3 bērni,un minimālā alga,jāpērk ēdiens,preces bērniem,jāmaksā īre.. vai tad ir iespējams kaut ko iekrāt?
Protams, grūti ar daudziem bērniem , saprotu, bet kad bērni izaug,apgūst profesiju, tiem jāstrādā un tad vieglāk ir visiem .
Kad Titāniks grima tad arī spēlēja mūzika!!!!
visu nedēļu un visi masu mēdiji,to vien vēsta galvenokārt-kā tikai pa šo vīrusu.
cik var, mēs paši sev piesaucam to, no kā baidāmies.
vai jau nepietiks, līdz kādam vēl absurdam nonāksim?
drīz ieplūdīs Latvijā simtiem miljonu -no europas centrālās bankas,kā palīdzība, bet vai tā nonāks tur kam pienākas tiešām tā, es stipri šaubos?
Sāksies ziedu laiki korupantiem un glumajiem spices vīriem
tieši tā ,korumpantiem šis vīrus izdevīgs.