Nevaru saprast
Jau vairaakos vieteejaas aviizes numuros uzkriitoshi regulaari lielos apjomos tiek publiceeti ar pilseetas meeru saistiiti materiaali Manupraat to saturs vienpusiigi atteelo esosho jo lielaaka meeraa ir preteejs forummaa paustajam Kadas domas foruma daliibniekim/
Komentāri (38)
Nezinu gan vai varu tik ,hm, intelektuālu Frīža repliku attiecināt uz sevi, ja Lembergus par nacionāliem varoņiem neuzskatu.
Mani pat uzjautrina ka Aiviņš dabūja pa biksēm.)
Lēkāja pirmīt Aiviņš pret baznīcu, un dabūja obratku.
Dieva dzirnas maļ lēnām, bet pamatīgi.
Vispār esat padomājuši, ka šis ir pirmais reālais pēriens Aiviņam kopš viņa SIA pašvaldība biznesa sākuma?
Ne jau ākstīgais tiesas process un pat paniekošanās ar viņa tupēšanu uz nārām.
Vietējā avīze citē pilsētas mēru? Es kā globālais finansu oligarhs piekrītu: visām avīzēm pasaulē būtu jācitē galvenokārt mani!
https://m.pietiek.info/raksti/ventas_balss_galvena_redaktore_gundega_mertena_izplata_kremla_propagandu
Jeb precīzāk - tas, kurš šo tekstu te uzrakstīja, izdarīja to pašu.
Nu tik sit plaukstas un iet lasīt opozīcijas avīzīti un portālu. Kā jums šķiet, no kurienes opozīcija dabūn naudu avīzes taisīšanai un portāla uzturēšanai? Cik zināms, tad vietējo iestāžu cilvēki šancē melnu muti, lai kopīgi ar VB taisītu rakstus un, lai iedzīvotājus informētu (es nerunāju par politiskajiem jautājumiem), a no kā pārtiek diez tie ventspilnieks.lv? Kas viņus finansē? It kā kaut ko uzraksta par pašvaldību - bet es esmu diez gan drošs, ka raksti par pilsētu ir zagti no iestāžu cilvēku iepriekš sagatavotajiem materiāliem. Kā jūs domā?
Un runā, ka līgumu jau tiem darbiniekiem neesot :)
Vo vo - es palasu gan vienu (VB), gan otru (Ventspilnieks.lv). Nu neviens jau neliek sēdēt tikai te - gribas palasīt opozīcijas viedokli, iet uz otru mediju. Viss dzīvē ir līdzsvarā.
parādiet man vienu cilvēku, kurš atteiksies no- garda kūkas gabala- un patīkami siltas un ienesīgas vietas- tādu būs grūti atrast-raus vēl cik vien var saraust jo vēl mežā lādē naudas pietiekoši ko visur iemaksāt.
Tāpēc jau cilvēkam ir dotas smadzenes. Lai pats domātu un analizētu. Pašam jāsaliek savā galvā viss pa plauktiņiem, nevis jāpieprasa, lai mediji būtu objektīvi un tavā vieta izdomātu visu. Kam un kur taisnība, un kur nē.