E
E
Emīls.
Profesionālā kvalifikācija

Katru rītu nāku uz darbu, man škiet, ka mūsu apkopēja mazgā gan grīdu, gan arī galda virsmu ar to pašu lupatu, ko visa veida netīrumus!
Vai mūsu apkopējas ir apmācītas pirms uzsāk darbu objektā? Vai apkopējai ka arī citiem darbiniekiem nav jābūt nepieciešamās profesionālās kvalifikācijas?
Pēc pieredzes - man liekas, ka pie mums strādāt par apkopēju parasti nāk tie, kuru smadzenes degradējas!

Comments
53
Views
2345
15.11.2018, 12:26
Komentāri (53)
Rādīt vispirms:
K
kristofers
15.11.2018, 12:26:23

Jā, tā arī ir-pie visiem sūdiem šajā valstī, izrādās, ir latviski nerunājošas apkopējas, ko normundiņš arī, izveidojot šo tēmu, centās pierādīt, vai ne?
Jo viss sākas ar mazmājiņu...

0
Ziņot redaktoram
Dzērvene
15.11.2018, 12:13:45

Vienu es šajā tēmā esmu sapratusi,mēs esam tur kur esam,jo apkopējas slikti dara savu darbu.
Šī ir problēma nummur 1 ,latviski nerunājoša apkopēja,jo viss sākas ar mazmājiņu un nu jau izskatas,ka ar to ari beidzas.

0
Ziņot redaktoram
tupenis
15.11.2018, 00:09:58

biki paskatījos apkopējas darbu.. vienu reizi ar birsti iebrauca zem mana galda.. tjipa skaitās izmazgāja :D Un ne katru dienu.. Nu protams gribas lai viņa to dara latviski :D

1
Ziņot redaktoram
N
nomaļnieks
12.11.2018, 21:21:39

Vajag gan tai apkopējai zināt valsts valodu - kā gan citādi, tīrot podu, viņa varēs uzrunāt smalko sūdu? Tas var tikt pārprasts...

1
Ziņot redaktoram
K
kristofers
10.11.2018, 22:22:25

Ievai - un kā ar degradētäm smadzenēm?

3
Ziņot redaktoram
Ieva
10.11.2018, 22:08:44

Mums kantorī līdzīga situācija. Apkopēja ir mamma vienam no vadības un strādā firmā jau 20 gadu. Izejas nav. Esam iegādājušies dezinfekcijas līdzekli un atnākot no rīta uz darbu pārslaukām galdus. Ja kāda netīrība sāk kaitināt, paši nomazgājam vai sakārtojam. Apkopēja parasti to pat nepamana.

5
Ziņot redaktoram
C.L.
10.11.2018, 20:55:06

Un cik jauki iekārtots - padomjlaikos uz sūdzēšanos vai vnk štučīšanu tendētie idejiski aktīvie biedri varēja sūdzēties komunistiskās partijas vietējā komitejā,
tagad var sūdzēties ' valsts valodas komisijā'.
Viens vienīgs -
"Padomju Latvija mūžos lai dzīvo,
mūžos lai padomju vainagā mirdz".
)))))))))

9
Ziņot redaktoram
C.L.
10.11.2018, 20:14:49

Šī diskusija tiešām izskatās pēc feika - vietējo nacionāli norūpējušos troļļu fabrikas savārstījumiem ar īsti līdz galam nesaprotamu nolūku.

Pretējā gadījumā, ja tā nav prikolistu troļļu fabrika,
tad vnk biedē dažu līdzcilvēku idiotisma līmenis , kas kā saka - зашкаливает.

9
Ziņot redaktoram
Ens
10.11.2018, 15:38:19

Jā,Kurzemnieks,domu biedrus Tev būs grūti atrast šeit. Visā pasaulē ir tik daudz kataklizmu,katastrofu,terraktu un daudz citu nelaimju. Jautājums īpaši latviskiem likuma faniem: ja tu,stulbeni,slīgtu-vai arī glābējam uzstātu komunicēt valsts valodā??

1
Ziņot redaktoram
Ens
10.11.2018, 15:25:28

Normundiņ>< tavs galds-tava seja.Sakop pats galdu un nefočē šeit savas netīrās zeķes. Kaut gan izskatās,ka esi ff-foruma feiks.

5
Ziņot redaktoram
Dalīties