Māra Freimane
Ventspils labiekārtošanas kombināts

Laikam bankrotēs-par parādu13.18 EUR uz š.g 31.martu draud ar līguma izbeigšanu unpieteikumu tiesā par parādu piedziņu.Vakar ap 14 biju iegājusi abonentu daļā maksāt par atkritumu izvešanu.Klients neviens,divas darbinieces man vēl lika uzgaidīt.Pasēdeju, apnika,aizgāju.Šodien saņemu draudu vēstuli.KAUNS CENAS JŪTAMI PACELTAS, APKALPOŠANA NEKĀDA!Mans līgums tika noslegts par 0,78 santīmiem mēnesī ,tagad jāmaksā vairāk par 3 EURO

Comments
34
Views
1853
03.05.2018, 22:32
Komentāri (34)
Rādīt vispirms:
tupenis
03.05.2018, 22:32:40

nīdētāji.. holandē sētniekam nedēļā jāmaksā 80 EUR no dzīvokļa. + par katru atkrituma maisiņu 1.50 EUR ko izmet tam paredzētajā vietā.. Ietaupīt var tikai šķirojot.. tad plastmasu un papīru var nodot par velti..

0
Ziņot redaktoram
Agnese Griķe
03.05.2018, 11:29:25

Par atkritumiem maksajus 6 eur. Bet atkritumi muzigi pilni nau kur izmest musaru. 1 eeizi nedelja es uzkatu tas ir par maz.

1
Ziņot redaktoram
snaiperis999
26.04.2018, 11:44:55

Absolūta taisnība tev ir,Kurzemniek.Kad man sievas tēvs laiku atpakaļ teica ka man vairs nevajadzēs no viņa savākt tos pāris desmitus kilogramus atkritumus,kurus es aproku laukos,savā teritorijā,jo viņam obligāti ir jāņem tā zaļā miskaste,par kuras izvešanu protams arī jāmaksā.Esno sākuma domāju,ka vecais dzen vellu,bet kad pārliecinājos par viņa vārdu patiesumu,tad sapratu,ka visi šitie noteikumu autori ir gatavie p..eri.Brinums,kā nav vēl izdomājuši nodokli par nodzīvotiem gadiem.

2
Ziņot redaktoram
C.L.
26.04.2018, 10:20:21

Slikti ir tas, ka šie pašvaldības uzņēmumu dokumenti nav līgumi šī vārda patiesajā nozīmē - starp divām ieinteresētajām pusēm,
bet gan monopolistu uzspiestas līgumsaistības ar obligātajām atsaucēm uz MK lēmumiem utt.

1
Ziņot redaktoram
tereeze
25.04.2018, 21:37:23

Man arī bija atsūtīts parāds par 13 eiro...uzreiz līguma laušana u.t.t.
nu ko...atkritumi būs jāapēd...:D

0
Ziņot redaktoram
P
pūka
25.04.2018, 09:22:47

Tadas draudu vēstules sūta daudzi uzņēmumi iebiedēšanai, lai klients nečamājas ar maksāšanu! Slauc vissi un visur izcelt vienu ir mulkīgi. Latvenergo, lattelekom utt. Visi vini ceļ katru gadu cenas tik kvalitāte viena!

0
Ziņot redaktoram
Māra Freimane
25.04.2018, 09:08:35

SRANSKIM par kūtsmēsliem-cik man dod tik ņemu noteikta cena nav

0
Ziņot redaktoram
Māra Freimane
25.04.2018, 09:06:11

Tiem kas mani nesaprata.Nesaku ka nebūtu jāmaksā,bet sašutusi esmu par saņemtās vestules sākumu''PAZIŅOJUMSpar līguma darbības izbeigšanu''Tas ir saprotams ka Ventspils labiekartošanas kombināts atbalsta piegružotu Latviju Pirms tam biju maksājusi internetā un tā nav ka cenas nu tik ir paceltas,tās ir mainījušas biežāk(vizmaz novadā).Izsekot maksājumiem gruti.Maksājot Abonentu daļā viņi savelk pa samaksātajiem mēnešiem krustiņus, iedod čeku(kas atri izbalē)
Tādel tieši ar gāju uz Abonentu daļu salīdzināt maksājumus,bet tur divas darbinieces, cilvēka neviena liek gaidīt.Nu cik ilgi to darīt ? Manis sanemtaja vestulē pēdejā rindkopā brīdinā par nekavējošu pieteikumu tiesā par parāda piedziņu,ja netiks samaksāts līdz š.g 20 maijam Tākā līgums izbeigts summa zināma 19. maijā samaksāšu PAR PIEGRUŽOTU LATVIJU!

0
Ziņot redaktoram
PSIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts"
26.04.2018, 09:03:41

Pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” skaidro, ka Ventspils novadā maksa par atkritumu apsaimniekošanu nav mainījusies kopš 2014. gada un ikmēneša maksājums, ja netiek mainīts atkritumu izvešanas biežums, ir bijis konstants līdz pat š.g. februārim.

Ērtākai norēķinu kontrolei iespējams saņemt ikmēneša rēķinu savā e-pastā vai sekot aktuālai informācijai pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” mājas lapā www.vlk.lv .

Informējam, ka līgums par atkritumu apsaimniekošanu tiek pārtraukts tikai tajos gadījumos, ja netiek veikti maksājumi par sniegto pakalpojumu un par to tika norādīts arī nosūtītajā paziņojumā.

Lai izvairītos no pārpratumiem, neskaidrību gadījumā aicinām vērsties pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” zvanot pa tālr. 63626920, rakstot e-pastā: [email protected] vai ierodoties personīgi Pils ielā 12, 1. stāvā.

1
Ziņot redaktoram
krusttēvs vilhelms
23.04.2018, 06:21:37

Māra izstāsta reāli savu dzīves stāstu, jautājums- kāpēc nav uz vietas Labais iekartojošais kombināts darbiniecs ? nepilda savu darbu, kompromiss,kur ir? ko? Vai cilvēki tika brīdināti ,kādēļ pa mēsliem vairāk jāmaksā? Tāpēc ,ka jūs esat Limuzīnus sapirkušies par ko cilvēkiem tagad jānorēķinās. Drusku netaisnība, būs jāziņo televīzijai,lai paņem pie dziesmas par paviršu strādāšanu!!!!

1
Ziņot redaktoram
snaiperis999
23.04.2018, 07:17:31

Ne tikai lepni autiņi tādiem parazītiem ir par nodokļu un kampšanas rezultātā iegūtu naudu,bet arī lepnas mājas tiek būvētas.Piltenē vienam tādam liekēdim māja diezgan lepna ir uzcelta.

3
Ziņot redaktoram
asd.
23.04.2018, 10:00:11

>>snaiperis999
Pašam viņu galvenajam,ne?

0
Ziņot redaktoram
snaiperis999
23.04.2018, 12:28:46

>asd.
Jā.
Un vispār,tā iestāde ir jāsauc par Labās Iekārtošanās Kombinātu.

1
Ziņot redaktoram
PSIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts"
03.05.2018, 10:21:14

Pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" skaidro, ka informācija par izmaiņām sadzīves atkritumu apsaimniekošanas maksai tika sniegta dažādos kanālos jau no pagājušā gada un atkārtota vairākkārt arī šogad.

Aicinām sekot aktuālai informācijai pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” mājas lapā www.vlk.lv.

1
Ziņot redaktoram
Puaro
22.04.2018, 21:54:34

snaiperis999
Palasi jebkuru tēmu,kur esi iepirdis

7
Ziņot redaktoram
snaiperis999
23.04.2018, 05:57:05

Vai tad šeit jāraksta tikai tas,kas pieņemami būtu atsevišķiem cilvēkiem,dažiem grupējumiem (ierēdņiem),un pastāvošai varai?
Puaro,nepaliec par apsmieklu.Parādi man tādu sabiedrību,kur visi runā vienādi,kur visi ir apmierināti ar varas visatļautību,kur sūdu sauc par maizi un otrādi.Pat Z-korejā ir neapmierinātie.Tu jau neesi viens te tāds ar kaut ko neapmierināts,un visi jūs neapmierinātie tikai kaut ko nesakarīgi noburkšķat.Vēl ne reizi nav bijis kāds savs pretarguments,kuru tik tiešām būtu vērts uzklausīt un ņemt vērā.Tādi kā pretīgi skolotāji no komunistu laikiem,kuriem bija tikai viens teicamais-nē un viss.Kad prasīja,kāpēc nē (lai pamato),tad sašutums bija liels,un draudēja ar "sankcijām" par rupjību.
Jūs,saskābušie,pat ironiju un vella dzīšanu nesaprotat.Tādi kā nozombēti bioroboti esat.

2
Ziņot redaktoram
Dalīties