X5
Vēstule vecākiem no skolotājas

Ieeju E klasē bet tur draudu vēstule visiem vecākiem(Vistiešākajā nozimē es to uztveru par draudu vēstuli ) ja berns neierodas skolā un lidz plk 10 netiks zinots tās iemesls skolas iestadei tiks zinots soc.dienestam un bāriņtiesai.kko tik apstraktu kaa so vestuli es vēl nebiju nekad sanēmusi 8 gad laikā ko berni ir gajuši skolā...

Comments
36
Views
3372
20.09.2017, 09:11
Komentāri (36)
Rādīt vispirms:
C.L.
20.09.2017, 09:11:22

Ja visi būtu uz pusi tik gudri kā Kurzemnieks ;-),
te būtu labklājības valsts,
bet bez Anglostānas tolerastu idiotijas un muslimu migrantiem.

Bet par anglostāniešiem pagaidām kopumā esam gudrāki - jo te nav kas spridzina un ar mašīnām sabrauc.

2
Ziņot redaktoram
Milda Kušš
19.09.2017, 08:41:31

učens i īgns,jo maz maksā..tā ir visur,kamēr viens otram sprandas lauzīsim

0
Ziņot redaktoram
C.L.
17.09.2017, 16:56:20

Paziņot ir normalitāte, bet šādi draudēt par nepaziņošanu ir nenormāli.

1
Ziņot redaktoram
Virsliga
17.09.2017, 13:59:11

Drauds ar bāriņtiesu un soc.dienestu, protams, pārspīlēts (skolotājai šādā gadījumā vispirms būtu jāsazinās ar vecākiem, jo ir taču, piemēram, iespējams, ka ar bērnu pa ceļam no mājām līdz skolai kaut kas noticis...), bet prasībā paziņot skolotājai, kāpēc bērns nav skolā, neredzu nekā nenormāla. Ja nevarat ierasties darbā, jūs arī neziņojat par to darba devējam?

1
Ziņot redaktoram
C.L.
16.09.2017, 23:44:33

Atceries, te nav nekāda Anglostāna ar apšaubāmu tagadni un neskaidru nākotni.
Te ir Latvija, kur bērni ir ģimenes, bet ne valsts ierēdņu ziņā!

3
Ziņot redaktoram
Ena
20.09.2017, 02:03:37

Un, nedod dies' , visi izaugs tik gudri kā Kurzemnieks, le dies' nogrābstās...

0
Ziņot redaktoram
Ena
16.09.2017, 16:06:09

Tas ir pirmais, ko dara vecāki, ja bērns kāda nebūt iemesla dēļ netiek vests uz skolu - zvana uz skolas kanceleju un pasaka iemeslu.Tā notiek Anglijā. Nekādas zīmes netiek rakstītas, bet vienmēr par kavējumu ir japaziņo. Un stingri jāievēro kavējumu limiti, jo par to pārsniegšanu soda ar lieliem naudas sodiem, un ir bijuši gadījumi, kad vecāki iedzīvojas sodāmībā

2
Ziņot redaktoram
D
domāju
17.09.2017, 18:33:02

šeit jau arī jāinformē skola... bet, kā redzam, mammai tas nepatīk.

1
Ziņot redaktoram
KaijaMaija
16.09.2017, 08:47:06

Dar' man tēvis pastaliņas ,skolā ieti man gribas...........

2
Ziņot redaktoram
Nif nifs
14.09.2017, 16:26:01

Nu jau jums atkal ne pa tēmu panesās...

0
Ziņot redaktoram
C.L.
14.09.2017, 15:39:36

Biedram Tā Viš Iram
taisnība,
eiropās jau vietām soc.dienesti ļoti nodarbojas ar bērnu atņemšanu un tālāk atdot ar argumentāciju tipa - nevarot taču pervertu pāru vēlmi audzināt bērnu ignorēt, jo lielākajā daļā Rietumvalstu šie juridiski pielīdzināti īstajām laulībām.
Tāpat arī valsts, piemēram Vācijā, uzspiež bērniem skolās attiecīgi ievirzītas sexzinības un soda vecākus, kas tādas nevēlas.

Protams, ka arī Latvijā cenšas pakāpeniski ko tādu ieviest, jo mums tokš jāmācoties no g Eiropas ,"gaismnešiem".

3
Ziņot redaktoram
C.L.
14.09.2017, 15:32:26

Perversie diemžēl ir tāds klubiņš ar lielu naudu - jo par ģimeni nav jārūpējas, varas kompleksu - psiholoģisku īpatnību dēļ un ciešām savstarpējām saitēm - visur velk iekšā savējos, tšpēc šo ietekme ir neproporcionāli liela gan ASV, gan ES.
Latvijā šie spieto ārlietu ministrijā un centrālajos mēdijos.

Izglītībā cenšas ietekmēt caur t.s.sociālajām zinībām.
Kad man bērns stāstīja , ko tur māca, man mute palika vaļā.

3
Ziņot redaktoram
Novadnieks
14.09.2017, 16:31:12

Kurzemniek,par tiem perversiem un savējo ievilkšanu tev ir taisnība,bet tādu praksi piekopj arī Krievijā.Kāpēc to nepieminēji?

0
Ziņot redaktoram
Dalīties