Saldskābmaizi tīri brangi var izcept paši mājas kārtībā.Veikalā pirktam ķieģelītim noņem garozu,mīkstumu izmērcē rūgušpienā,pieliek miltus un ķimenes un iekš parastās gāzes plīts cepeškrāsnes var izcept pavisam labu un smeķīgu.Gan jau internetā var atrast recepti ar visām proporcijām.Iznāk pulka lētāk par tirgū pārdodamo.
0
0
Nif nifs21.01.2017, 08:41:04
Kā kura cepeškrāsns. Mūsējā sanāk pasausa. Te viens tantuks laukos cepa garšīgu īstā maizes krāsnī. Diemžēl, tā tantuka vairs nav. :(
+1
0
P SIA "Ventspils reiss"22.01.2017, 17:54:27
Tā paiet pasaules godība...un arī veikala ķieģelīts tagad pavisam savādāks...
Pievieno komentāru:
Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties:
Komentāri (5)
Painteresējies tirgū.
Sestdienās tirgū, Kārlis Smiltiņš.
Saldskābmaizi tīri brangi var izcept paši mājas kārtībā.Veikalā pirktam ķieģelītim noņem garozu,mīkstumu izmērcē rūgušpienā,pieliek miltus un ķimenes un iekš parastās gāzes plīts cepeškrāsnes var izcept pavisam labu un smeķīgu.Gan jau internetā var atrast recepti ar visām proporcijām.Iznāk pulka lētāk par tirgū pārdodamo.
Kā kura cepeškrāsns. Mūsējā sanāk pasausa. Te viens tantuks laukos cepa garšīgu īstā maizes krāsnī. Diemžēl, tā tantuka vairs nav. :(
Tā paiet pasaules godība...un arī veikala ķieģelīts tagad pavisam savādāks...