Sociālo tīklu lietotāji nu jau kādu laiku savos profilos dalās ar bildēm no pārplūdušiem grāvjiem un upēm. Protams, cietēji ir iedzīvotāji, kas dzīvo šajās vietās, jo glābties nav kur, ja nu vienīgi jābūvē šķirsts.

Piemēram, mūsu mazā, mierīgā upīte Užava (attēlā) nepārtraukto lietusgāžu rezultātā ir kļuvusi par milzīgu ezeru, kura krasti ir neierobežoti un plešas tikai plašumā. Par applūdušiem pagalmiem sūdzas ne vien novada, bet arī pilsētas iedzīvotāji.

Arī jūs ar ventasbalss.lv starpniecību varat padalīties ar saviem novērojumiem, foto un video par plūdiem Ventspils pilsētā un novadā, sūtot tos uz e-pastu madara@ventasbalss.lv vai petrini@ventasbalss.lv . Ar iesūtīto materiālu papildināsim šo ziņu.

Plūdi tālu nav jāmeklē. Tepat pilsētā pie tilta esošajā pļavā izveidojies ezers. Tagad tik jāgaida sals un varēs spēlēt hokeju!

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    Amilda 02.12.2017, 01:08:40

    Pilseta tai plava visu muz, cik sev atceros bij purvs. Un rimciks stav uz tada pasa purva. Ta ka nedomaju ka tas ir baig saistits ar nokrisniem.

  • 0
    Amilda 02.12.2017, 01:09:30

    Bet tas kas sogad novada. Sausmas. No sakum Ance, tagad Uzava. Izturibu zemniekiem un lauku iedzivotajiem

  • 0
    Anita 02.12.2017, 11:51:43

    Jā , ne tikai lauksaimniekiem izturību , bet mazdārziņu kopējiem arī , pie šitāda rudens un vēl nez kādas ziemas , par ziemas ķiplokiem var nesapņot, droši ,ka sapuvuši jau tagad. Līdzjūtība visiem , kas kaut ko cenšas izaudzēt.

  • 0
    Nif nifs 02.12.2017, 14:04:24

    Jā, ķiploku žēl, sliktākajā gadījumā agri psvasarī būs jāiebāž zemē no jauna. Vismaz savu zorti saglabāt. Bet ūdens tai pļavā tiešām bijis vienmēr, tieši tur bija manas bērnības slidotava.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: