Ziņas

  • VNĪ apsaimniekotajās ēkās sāks pieslēgt apkuri 0

    Ventspils pašvaldības SIA ''Ventspils nekustamie īpašumi'' informē, ka no 4. oktobra sāks pieslēgt apkuri visās apsaimniekotajās ēkās. Saskaņā ar plānu, 4. oktobrī apkuri pieslēgs visām nedzīvojamām ēkām un visām nesiltinātām dzīvojamām ēkām. Savukārt līdz 7. oktobrim apkures padeve tiks nodrošināta visām siltinātajām dzīvojamām ēkām.

  • Vīrietim, kurš pārvietojās ar ieroci, piemērots apcietinājums 1

    Aizvakar, 1. oktobrī, policijā saņemta informācija, ka pa pilsētas centru pārvietojas vīrietis ar ierocim līdzīgu priekšmetu, pēc kā viņš aizturēts. Valsts policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess un noskaidrots, ka viņš pirms aizturēšanas sašāva ēkas logu. Šodien vīrietim piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

  • Saules parka būvniecībā ieguldīs 80 miljonus eiro 3

    Dānijas atjaunojamās enerģijas attīstītājs "European Energy" sācis saules parka būvniecību Tārgalē, Ventspils novadā, un plānots, ka projekta attīstībā tiks ieguldīti 80 miljoni eiro, informē kompānijas pārstāvji.

  • Karlīnes ielā būs ierobežota satiksme 0

    4. oktobrī satiksmei būs slēgts Karlīnes ielas posms no Kapteiņu līdz Prinču ielai. Karlīnes ielas posms tiks slēgts satiksmei uz vienu dienu – 4. oktobri, jo tajā tiks veikti lietus ūdens kanalizācijas atzara izbūves darbi.

  • Notiks Diānas Zandbergas lekcija un klaviermūzikas koncerts 0

    18. oktobrī Ventspils Mūzikas vidusskolā un koncertzālē “Latvija” norisināsies izglītojošs un māksliniecisks pasākums, ko rīko MIKC “Ventspils Mūzikas vidusskola” ar Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) un Latvijas Klavieru skolotāju asociācijas atbalstu.

  • Ziemas peldētāji atklās sezonu 0

    5. oktobrī plkst. 11.00 Piedzīvojumu parka veikparkā notiks ziemas peldēšanas sezonas atklāšanas pasākums, kas tiek organizētas sadarbībā ar ziemas peldēšanas klubs ''Ventspils Jūras lauvas''.

  • Konkursā ''Jūras akmentiņi'' iegūst Grand Prix 0

    27. un 28. septembrī Palangas koncertzālē Lietuvā norisinājās trešais starptautiskais dziedāšanas konkurss “Baltic Talent League 2024”. Ar Ventspils valstpilsētas pašvaldības un vecāku atbalstu konkursā piedalījās arī Ventspils popstudijas “Jūras akmentiņi” audzēkņi.

  • Noslēgušās Kurzemes Fotodienas 2024 0

    Teātra namā “Jūras vārti” ar vērienīgu pasākumu, kurā tika godināti dažādu foto konkursu kategoriju uzvarētāji un atklāta labāko darbu izstāde, noslēdzās Kurzemes Fotodienas 2024.

  • Noskaidros skaistāko un smagāko ķirbi 0

    Sestdien, 19.oktobrī, visi interesenti tiek aicināti piedalīties ķirbju izstādē un lielo ķirbju svēršanas konkursā Ventspils tirgū. Ikviens var atnest savu ķirbi – piedalīties, svērt un nogaršot rudens garšas! Lielo ķirbju svēršanas konkurss sāksies plkst. 12.00.

  • Vingrošana – visu sporta veidu pamats 0

    Sporta skolā Spars var nodarboties ar 10 sporta veidiem. Viens no sporta veidiem, ko piedāvā apmeklēt Spars, ir sporta vingrošana. Trenere Nadežda Seile ir starp pasaules labākajiem sporta vingrošanas tiesnešiem, kurus deleģē apkalpot visaugstākā līmeņa sacensības visā pasaulē. Ventas Balss tikās ar Nadeždu, lai nedaudz tuvāk iepazītu viņu pašu un viņas darba ikdienu.

  • Informē par pasažieru pārvadājumiem komercreisos (VIDEO) 10

    1. oktobrī norisinājās Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes iknedēļas preses konference, kurā Domes priekšsēdētāja vietnieks Aigo Gūtmanis un PSIA “Ventspils reiss” valdes priekšsēdētājs Arturs Lieģis informēja par pasažieru pārvadājumiem komercreisos.

  • Aizturētas personas ar šaujamierocim līdzīgu priekšmetu 11

    1. oktobrī plkst. 12.27 Ventspils pašvaldības policija saņēma informāciju, ka gar Ventspils 6. vidusskolu iet trīs personas reibuma stāvoklī, kur vienam no vīriešiem rokās ir šaujamierocim līdzīgs priekšmets.

  • Pasniegta ceturtā Bucher Municipal stipendija 1

    Gāliņciema bibliotēkā notika Bucher Municipal SIA stipendijas piešķiršanas pasākums. Šogad stipendijai tika saņemti deviņi pieteikumi no kuriem uzņēmuma pārstāvji izvēlējās piecus kandidātus, kuri tika aicināti uz stipendijas piešķiršanas 2. kārtu – atklātajām intervijām, kuru rezultātā tika noskaidrots stipendijas ieguvējs.

  • Bērnudārzos un skolās būs pieejami bezmaksas augļi un piens 0

    Šajā mācību gadā visi Ventspils bērnudārzi un skolas ir iesaistījušās skolu programmā “Piens un augļi skolai”, kuras ietvaros pirmsskolnieki un 1.-9. klašu skolēni trīs reizes nedēļā bez maksas varēs saņemt augļus vai pienu.