Ziņas

  • Vārvē nošauts zaglis 6

    Naktī no 22. uz 23. jūniju Valsts policijā saņemta informācija, ka Ventspils novadā, Vārves pagastā notikusi zādzība un īpašumā sašauts cilvēks. Valsts policijas amatpersonas ieradās notikuma vietā un konstatēja, ka vairākos īpašumos notikusi zādzība.

  • Gražulis nevarēs palīdzēt OS kvalifikācijā 0

    Latvijas vīriešu izlases basketbolists Andrejs Gražulis traumas dēļ nevarēs palīdzēt valstsvienībai Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, trešdien paziņoja izlases galvenā trenera Lukas Banki asistents treneris Artūrs Visockis-Rubenis.

  • Intervija ar Andreju Rudenko. Spēle, kas satuvina un vieno 0

    Nesen apritēja gads, kopš ventspilnieki spēlē intelektuālo spēli Quiz. Neparasti tajā visā ir tas, ka to spēlē gan latviešu, gan krievu komandas. Izskatās, ka Quiz platforma var kļūt par vienojošu faktoru, kā mums šobrīd dzīvē tik ļoti pietrūkst! Ventas Balss tikās ar Ventspils Quiz spēļu vadītāju Andreju Rudenko tieši pirms viņa 35. dzimšanas dienas.

  • Bērnu pilsētiņās viesosies klauns no Argentīnas 0

    30. jūnijā plkst. 11.00 Bērnu pilsētiņā un plkst. 15.00 Bērnu parkā “Fantāzija” viesosies Klauns Cronopio no Argentīnas. Ar humora šovu, trikiem, mūziku un meistarklasi viņš ieradīsies izklaidēt mazos apmeklētājus un viņu ģimenes.

  • Diplomus ieguvuši 122 jaunie speciālisti 0

    Ventspils Augstskolā (VeA) vasara iesākās ar kvalifikācijas, bakalaura un maģistra darbu aizstāvēšanu. Savus darbus veiksmīgi aizstāvējuši 122 jaunie speciālisti, kuri diplomus saņēma VeA svinīgajā izlaiduma ceremonijā.

  • No degošas mājas evakuējās deviņi cilvēki 0

    Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 25. jūnija plkst. 6.30 līdz 26. jūnija plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Kurzemes reģiona pārvalde saņēma 13 izsaukumus – piecus uz ugunsgrēku dzēšanu, četrus uz glābšanas darbiem, bet četri izsaukumi bija maldinājumi.

  • ''Ghetto Games'' festivālā pulcēsies vairāk kā 500 ārvalstu sportisti 8

    Eiropā vērienīgākais brīvdabas ielu un ekstrēmo sporta veidu festivāls jau divpadsmito reizi atgriezīsies Ventspilī. Trīs dienu garumā apmeklētājiem būs iespēja sekot līdzi līdz šim vērienīgākajām ekstrēmo un ielu sporta kultūras starptautiskajām sacensībām. Šogad festivāls norisināsies no 19. līdz 21. jūlijam un sadarbībā ar Balcia apdrošināšanu.

  • Ugālniekiem liedz iespēju atjaunot balkonus 7

    Daudzdzīvokļu mājās Rūpnīcas ielā 1 un Rūpnīcas ielā 2 Ugālē šobrīd nevarēs saņemt aizņēmumu finanšu institūcijā Altum, lai atjaunotu ļoti sliktā stāvoklī esošos balkonus, jo pret to iebilda Ventspils novada dome. Pašvaldībai pieder lielākā daļa dzīvokļu šajās mājās.

  • No naktspatversmes – uz pašvaldības dzīvokli 0

    Mazturīgajiem un citiem sociāli neaizsargātajiem ventspilniekiem ir iespēja saņemt no pašvaldības dzīvojamo platību. Nesen dzīvokļa atslēgas saņēma Māris, kurš divus gadus naktis pavadīja patversmē, bet dienas – ārā.

  • Līgās piedzimuši divi zēni, Jāņos – divas meitenes 0

    Jāņu brīvdienās Ventspils slimnīcā pasaulē nākuši četri mazulīši – divi zēni un divas meitenes. Svētdien, 23. jūnijā, kad vārda dienu svin Līgas, Ventspils slimnīcā piedzima divi zēni – abi ventspilnieku ģimenēm.

  • Ugunsdzēsējiem salīdzinoši mierīgas svētku brīvdienas 0

    Aizvadītajās četrās diennaktīs, laika posmā no 21. jūnija plkst. 6.30 līdz 25. jūnija plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Kurzemes reģiona pārvalde saņēma 34 izsaukumus – 14 uz ugunsgrēku dzēšanu, 12 uz glābšanas darbiem, bet astoņi izsaukumi bija maldinājumi.

  • ''Panthers'' ar Balinski kļūst par Stenlija kausa ieguvējiem 4

    Floridas "Panthers" komanda bez latviešu aizsarga Uvja Jāņa Balinska pieteikumā pirmdien triumfēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā. NHL debitants Balinskis Stenlija kausā nespēlēja, "Panthers" rindās dodoties laukumā 26 pamatturnīra spēlēs.

  • Plāno atjaunot Planetāriju 0

    Ventspils pašvaldība, piesaistot Eiropas finansējumu, plāno atjaunot Ventspils Jaunrades nama Planetāriju. Lai nodrošinātu plašāku interešu izglītību un tūrisma piedāvājumu, Ventspils dome pieņēma lēmumu konceptuāli atbalstīt pieteikšanos "Interreg VI-A" Latvijas - Lietuvas programmā.

  • Atjaunots tirgus paviljons un zvanu tornis 0

    Vecpilsētas tirgus laukumā ikgadējo pilsētas uzturēšanas darbu ietvaros veikta tirdzniecības paviljona un zvanu torņa atjaunošana - zvanu tornim un tirdzniecības paviljonam veikta daļēja jumta seguma nomaiņa, jumta un fasādes pārkrāsošana. Tāpat atjaunotas zvanu torņa kāpnes.