Ziņas

  • NMPD dienests turpinās pārorganizēt darbu 0

    Nākamā gada budžetā Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam (NMPD) paredzēts izdevumu samazinājums par 1,6 miljoniem eiro, un gan šī, gan citu iemeslu dēļ dienests veiks darba organizācijas izmaiņas, piemēram, plānots samazināt brigāžu skaitu nakts stundās un ieviest jaunu hospitalizācijas principu.

  • Pašvaldība piešķir pabalstu aprūpei mājās 0

    Pašvaldības ikmēneša pabalstu aprūpei mājās var saņemt tie atsevišķi dzīvojošie pensionāri un atsevišķi dzīvojošas personas ar invaliditāti, kuru ienākumi uz katru mājsaimniecībā dzīvojošu personu pēdējo trīs mēnešu laikā vidēji mēnesī nepārsniedz 480,00 eiro mēnesī.

  • Rudens zaļo atkritumu apsaimniekošanas iespējas 0

    Sākoties rudens sezonai un lapkritim, pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” aicina iedzīvotājus neizmest dārza zaļos atkritumus sadzīves atkritumu konteinerā, bet gan nošķirot un nodot atsevišķi, izmantojot kādu no piedāvātajām iespējām zaļo atkritumu apsaimniekošanai.

  • Vasaras tūrisma optimisms draud noplakt 0

    Ventspilī šī gada aktīvā vasaras tūrisma sezona ir noslēgusies. Tūrisma statistikas dati skaitļu un procentu izteiksmē vēl tiek apkopoti, taču caurmērā sezona tiek vērtēta kā veiksmīga. Būtiskākās tendences: mazāk lietuviešu, vairāk – rietumvalstu tūristu, poļu, vāciešu un skandināvu.

  • 6.vidusskolā nostrādāja automātiskā ugunsgrēka signalizācija 0

    Piektdien, 27.septembrī, ap plkst.10.45 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma izsaukumu uz Sarkanmuižas dambi 1, kur izglītības iestādē bija nostrādājusi automātiskā ugunsgrēka atklāšanas un balss izziņošanas sistēma.

  • Sadziedāšanās caur virtuves sarunām 0

    Sestdien, 28. septembrī, plkst. 17 koncertzālē Latvija uzstāsies vokālā grupa Solala no Zviedrijas un Dziesmu svētku Lielās balvas ieguvējas, sieviešu koris Venda kopīgi veidotā programmā Dziedam kopā.

  • Intervija ar Dāvi Zelmeni. Mežs – ieguldījums nākotnē 1

    Ventspilnieks Dāvis Zelmenis pirms trim gadiem piepildījis sapni par savu meža īpašumu. Viņš mežu uzskata par ilgtermiņa ieguldījumu un dārgu hobiju, jo atdeve no meža ir vien ap diviem procentiem gadā. Dāvis kā diplomēts mežkopis zina – lai iegūtu labu rezultātu, ir svarīgi mežu regulāri un pareizi kopt.

  • Mūzikas bibliotēka svinēs jubileju ar maģisku muzikālu piedzīvojumu 0

    Svētdien, 29. septembrī, plkst. 11.00 Bērnu pilsētiņā un plkst. 15.00 Bērnu parkā "Fantāzija" notiks īpašs pasākums, veltīts Mūzikas bibliotēkas 5 gadu jubilejai – "Nošu Fejas balle"! Balli palīdzēs sarīkot "Bezgalīgo sajūtu stāsti" un Ventspils Kultūras centrs.

  • ''Ventspils'' LIBL sezonu uzsāk ar uzvaru 0

    Basketbola klubs "Ventspils" ceturtdien savā laukumā pieveica "Rīgas zeļļus" savā pirmajā "Optibet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) spēlē. Ventspilnieki bija pārāki ar 85:84 (29:18, 19:18, 27:28, 10:20).

  • Saeima uz gadu iesaldē politisko partiju valsts finansējumu 0

    Saeimas deputāti ceturtdien galīgajā lasījumā atbalstīja grozījumus Politisko organizāciju finansēšanas likumā, uz gadu iesaldējot partijām piešķiramo valsts finansējumu. Par grozījumiem nobalsoja 88 Saeimas deputāti.

  • Trīs ventspilnieki dodas uz starpnovadu U13 futbola turnīru 0

    LFF futbola akadēmijas ietvaros izveidotā Kurzemes U13 izlase no 26. līdz 29. septembrim Staicelē piedalīsies reģionālo izlašu turnīrā. Kurzemes izlases sastāvā dalībai turnīrā uzaicināti arī trīs futbola skolas “Ventspils” sportisti.

  • Sagaidīts šī gada 300. bērniņš - puisītis Valters 0

    25. septembra vēlā vakarā Ventspils slimnīcas Dzemdību nodaļā sagaidīts šī gada 300. mazulītis – ģimenei no Ventspils novada pievienojies dēliņš Valters. Ģimeni dzemdībās atbalstīja vecmāte Diana Zaļepska, ginekoloģe, dzemdību speciāliste Linda Grīnberga un bērnu māsa Monika Ļukšina.