Ziņas

  • Novadā no novembra plāno samazināt maksu par apkuri 0

    Ventspils novadā no 1. novembra plāno samazināt maksu par apkuri, liecina uzņēmuma SIA "VNK serviss" paziņojums. Uzņēmumā skaidro, ka apkures tarifu iespējams samazināt, jo iegādāta lētāka šķelda.

  • Jauniešiem ir iespēja pieteikties bezmaksas ceļošanas kartēm 0

    Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra (JSPA) aicina jauniešus, kuri ir dzimuši 2006. gadā, pieteikties Eiropas Savienības (ES) programmas “Erasmus+” iniciatīvai “DiscoverEU”, lai pretendētu uz bezmaksas ceļošanas kartēm Eiropas un tās bagātīgās kultūras iepazīšanai.

  • Būšnieku ezerā ielaisti līdaku mazuļi 3

    Lai papildinātu zivju populāciju, Būšnieku ezerā regulāri ielaiž vērtīgo zivju sugu mazuļus. 9. oktobrī Bušnieku ezerā ielaisti aptuveni 152 kg viengadīgie līdaku mazuļi, kuri auguši zivju audzētavā “Rimzāti” Kuldīgas novada Rendas pagastā.

  • Piltenē dega kūts 0

    Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 8.oktobra plkst. 6.30 līdz 9.oktobra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Kurzemes reģiona pārvalde saņēma piecus izsaukumus – vienu uz ugunsgrēka dzēšanu, trīs uz glābšanas darbiem un vēl viens izsaukums bija maldinājums.

  • Aizsāk grāmatu sarunu vakarus Galvenajā bibliotēkā 0

    Pirmdien, 14. oktobrī plkst. 17.30 ikviens interesents laipni aicināts uz sarunu par lasīšanu un grāmatām Ventspils Galvenajā bibliotēkā. Grāmatu sarunu vakarā “Priekžīme” atbilstoši pieteiktajam nosaukumam dalībnieki aicināti būt priekšzīmīgiem un būt par paraugu citiem, lasot un runājot par grāmatām.

  • "Ventspils" pārliecinoši uzvar "Keila" vienību 0

    Basketbola klubs "Ventspils" otrdien "Optibet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) mačā izcīnīja uzvaru. Ventspilnieki savā laukumā ar rezultātu 116:78 (31:15, 23:15, 33:22, 29:26) pārspēja Igaunijas komandu "Keila".

  • Izsludina pieteikšanos konkursam par bērnu iekštelpu aktīvās atpūtas centra izveidi 0

    Ventspils valstspilsētas pašvaldība aicina pieteikties pretendentus izsludinātajam pašvaldības finansēšanas konkursam par bērnu iekštelpu aktīvās atpūtas centra izveidi Ventspilī, izveidojot to pašvaldības administratīvajā teritorijā ar kopējo iekštelpu platību ne mazāku kā 600 m2, kur vienlaicīgi varēs uzturēties vismaz 40 apmeklētāji.

  • Sievietes no Ukrainas aicina pieteikties bezmaksas inkubācijas programmai 7

    Ventspils Augsto tehnoloģiju parks aicina sievietes no Ukrainas un citām valstīm līdz 31. oktobrim pieteikties uzņēmējdarbības atbalsta programmai, kuras laikā tiks nodrošinātas apmācības, konsultācijas, kā arī materiāli un Ventspils dizaina darbnīcas RADE iekārtas savas biznesa idejas īstenošanai.

  • Aicina balsot par Ventspils fotokonkursa favorītiem 3

    Pēc Ventspils 2024. gada fotokonkursa darbu izvērtēšanas ir noskaidroti šī gada 40 labākie fotoattēli. Tagad ikvienam ir iespēja piedalīties konkursa skatītāju simpātijas noteikšanā, balsojot par savu favorītattēlu.

  • Vecāku pabalstu strādājošajiem izmaksās 75% apmērā 0

    Strādājošajiem vecāku pabalstu nākamgad izmaksās 75% apmērā līdzšinējo 50% vietā, paredz valdībā atbalstītie grozījumi likumā "Par maternitātes un slimības apdrošināšanu", par kuriem gala vārdu vēl jāsaka Saeimai. Šīs izmaiņas būs terminētas, proti, spēkā vienu gadu - no 2025. gada 1. janvāra līdz gada beigām.

  • Ventspilnieki atņem punktus Riga FC dublieriem 0

    Vēl vienu kvalitatīvu spēli aizvadījusi JFK Ventspils komanda, izbraukumā tiekoties ar "Optibet" Nākotnes līgas turnīra ceturtās vietas īpašnieci - Riga FC-2, nospēlējot bezvārtu neizšķirtu 0:0. Riga FC turnīra gaitā uzņēmusi labus apgriezienus, iepriekšējā spēlē pārspējot tukumniekus ar 9:0. Līdzīgā sastāvā mājinieki devās laukumā arī pret ventspilniekiem.