Ziņas

  • Mūspusē ražotos pakaramos izmanto mūzikas zvaigznes 0

    Ventspilī ražotie zīmola Trempel hangers pakaramie tikuši izmantoti pasaules mēroga mūzikas zvaigznes Billijas Ailišas jaunākā albuma Hit Me Hard and Soft prezentācijā Japānas galvaspilsētā Tokijā.

  • Atdod industriālo zonu ar visiem parādiem 1

    Turpinās Ventspils pilsētas domes dialogs ar Satiksmes ministriju par visām pusēm pieņemamāko ostu pārvaldības reformas pabeigšanu. Ministrija atbalsta pašvaldības priekšlikumus, bet jautājumi joprojām paliek. Ministrija piekrīt industriālās zonas pārvaldi nodot pašvaldībai, kā piedāvā Ventspils pilsētas dome.

  • Pacientiem jākļūst atbildīgākiem 4

    Viena no Latvijas veselības sistēmas problēmām ir garās pierakstu rindas pie speciālistiem. Ventspils poliklīnikas speciālisti uzskata, ka situācija uzlabotos, ja pacienti kļūtu atbildīgāki.

  • Rodeļu trasē atzīmēts 100 000. nobrauciens! 0

    Piektdienas, 28. jūnija, rītā Ventspils rodeļu trasē tika sveikts 100 000. apmeklētājs. Šoreiz simtstūkstošā apmeklētāja godu izpelnījās četru cilvēku ģimene no Lietuvas, Šauļu pilsētas. Kisieliausku ģimene Ventspilī ieradušies trīs dienu atpūtas braucienā.

  • Pie basketbola halles varēs atbalstīt Latvijas basketbola izlasi 0

    Līdz 7. jūlijam Arēnā Rīga notiek Parīzes Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs basketbolā, kurā piedalīsies Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība, kuri iekļuvuši pusfinālā un 6. jūlijā plkst. 19.00 tiksies ar Kamerūnas izlasi.

  • Būs satiksmes izmaiņas Kuldīgas ielas būvdarbu zonā 0

    Ar 8. jūliju Kuldīgas ielas daļā no Jēkaba ielas līdz Viduma ielai tiks uzsākti būvdarbi ielas posmā no Viduma ielas līdz Ērgļu ielai, uz būvdarbu laiku slēdzot satiksmi šajā ceļa posmā, un paredzot piekļūšanu pie bērnudārza “Bitīte” un Gāliņciema bibliotēkas no Jēkaba ielas puses.

  • Lasmane pošas uz Parīzi 0

    Latvijas čempione trīssoļlēkšanā Rūta Kate Lasmane sociālajā tīklā Instagram publicējusi sajūsmas pilnu ierakstu par olimpiskā sapņa piepildīšanu. Lai gan rangā ceļam uz Parīzi ventspilniece atrodas otrajā pozīcijā aiz svītras, tomēr sportistes rīcībā esošā informācija ļauj sākt gatavoties startam olimpiskajām spēlēm.

  • Pastiprina sodu par vardarbību 0

    Sods par vardarbību pret tuviniekiem būs bargāks. Tāpat pastiprināti sodi par virkni citu noziedzīgu nodarījumu saistībā ar vardarbību, kā arī cietsirdību pret dzīvniekiem. To paredz Saeimā ceturtdien, 6. jūnijā, pieņemtie grozījumi Krimināllikumā.

  • Intervija ar Sergeju Deņisovu: ''Visu var panākt ar darbu'' 1

    Kikboksa treneris Sergejs Deņisovs mūsu pilsētā ir gana pazīstams cilvēks. Jau divdesmit gadus viņš vada savu klubu Ventspils Kikboksa leģions. Klubs izceļas ne tikai ar panākumiem sacensībās, bet arī ar aktīvu komunikāciju sociālajos tīklos. Aicinājām treneri uz sarunu.

  • Noslēdzies 9. klašu skolēnu mācību posms 0

    Šajā nedēļas nogalē, 5. un 6. jūlijā Ventspils skolās notiks 9. klašu skolēnu izlaidumi, ar ko noslēgsies pamatizglītības apguves posms. Atestātus par pamatizglītību šogad saņems 394 absolventi.

  • Jūrmalas parkā uzstāda jaunus atpūtas soliņus 11

    Turpinot darbu pie Ventspils valstspilsētas publiskās infrastruktūras labiekārtošanas, ventspilnieku un pilsētas viesu iemīļotā atpūtas vietā – Jūrmalas parkā tiek uzstādīti jauni atpūtas soliņi, atsevišķās vietās demontējot vecos atpūtas soliņus.

  • Latvijas basketbolisti pēc zaudējuma Filipīnām iekļūst pusfinālā 0

    Latvijas vīriešu basketbola izlase trešdien Rīgā par spīti zaudējumam Filipīnām Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra mačā nodrošināja vietu pusfinālā. Latvija piekāpās Filipīnām ar 80:89 (16:32, 22:22, 18:23, 24:12) un iekļuva turnīra pusfinālā. Latvijas vieta grupā kļūs zināma ceturtdien pēc Gruzijas un Filipīnu spēles.